Koskoca ülkede deprem oluyor ; hiçbir televizyon kanalı vermiyor!!!!

Rainbow66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
1.309
1.683
53
Ya bu şaka mı !!!!! ..... geçermiş gibi yarışma programları diziler ...... cooooook çok eskiden biz çocuktuk o zaman böyle birsey olacaktı herkes canlı yayınla bağlanırdı .... insanın değeri bu mu ?

Ya bu şaka mı !!!!! ..... geçermiş gibi yarışma programları diziler ...... cooooook çok eskiden biz çocuktuk o zaman böyle birsey olacaktı herkes canlı yayınla bağlanırdı .... insanın değeri bu mu ?
Ben TRT haber ve CNN de izliyorum başka kanallarda yok:KK43: elim ayağım titriyor şuan 😣

Haber kanalları anında veriyor.
Diğer büyük kanalların her şehirde 1 ya da 2 mensubu bulunur, anında bilgi akışı yapabilecek düzeyde değiller.

Haber kanalları anında veriyor.
Diğer büyük kanalların her şehirde 1 ya da 2 mensubu bulunur, anında bilgi akışı yapabilecek düzeyde değiller.
Ben mi yanlış hatırlıyorum (düzeltin beni lütfen) Erzincan depreminde tüm kanallarda deprem vardı ? Veya kanallar yayını kesip oradaki o 1-2 muhabire bağlanırlardı?

Haber kanalları boşuna yapılmamış değil mi?
Biz izleyebiliyoruz

Ben mi yanlış hatırlıyorum (düzeltin beni lütfen) Erzincan depreminde tüm kanallarda deprem vardı ? Veya kanallar yayını kesip oradaki o 1-2 muhabire bağlanırlardı?
Erzincan?
Hangi Erzincan depremi, Van mı demek istediniz?

gaziantepte fena sallandı allahım esirgesin
umarım can kaybı daha fazla olmaz

92 de ülkemizde özel kanal yoktu denebilir.
Bir el sayısı kanal vardı yanlış anımsamıyorsam star, show, trt zaten devlet kanalı.

Yani yanlış hatırlıyorsunuz, keza ben o zaman 4 yaşındaydım zaten hatırlamam ama türk tv kanal tarihi ile hatıranız uyuşmuyor.

Back
X