Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben TRT haber ve CNN de izliyorum başka kanallarda yokYa bu şaka mı !!!!! ..... geçermiş gibi yarışma programları diziler ...... cooooook çok eskiden biz çocuktuk o zaman böyle birsey olacaktı herkes canlı yayınla bağlanırdı .... insanın değeri bu mu ?
Trt1de payitaht Abdülhamit varBen TRT haber ve CNN de izliyorum başka kanallarda yokelim ayağım titriyor şuan
![]()
Geçmiş olsun ....Bende Manisa Akhisar da oturuyorum 2 gündür korkuyla yatip kalkiyoruz. Ne oluyor böyle![]()
Ben mi yanlış hatırlıyorum (düzeltin beni lütfen) Erzincan depreminde tüm kanallarda deprem vardı ? Veya kanallar yayını kesip oradaki o 1-2 muhabire bağlanırlardı?Haber kanalları anında veriyor.
Diğer büyük kanalların her şehirde 1 ya da 2 mensubu bulunur, anında bilgi akışı yapabilecek düzeyde değiller.
trt1 demedi trt haber dediTrt1de payitaht Abdülhamit var![]()
Bugün oradaki insanlara yarın bize .... şahsen ben de biliyorum haber kanalları olduğunu teşekkür ederim bilgilendirme için :)Haber kanalları boşuna yapılmamış değil mi?
Biz izleyebiliyoruz
Erzincan?Ben mi yanlış hatırlıyorum (düzeltin beni lütfen) Erzincan depreminde tüm kanallarda deprem vardı ? Veya kanallar yayını kesip oradaki o 1-2 muhabire bağlanırlardı?
1992Erzincan?
Hangi Erzincan depremi, Van mı demek istediniz?
gaziantepte fena sallandı allahım esirgesinYa bu şaka mı !!!!! ..... geçermiş gibi yarışma programları diziler ...... cooooook çok eskiden biz çocuktuk o zaman böyle birsey olacaktı herkes canlı yayınla bağlanırdı .... insanın değeri bu mu ?
92 de ülkemizde özel kanal yoktu denebilir.