Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Köşe Takımı Seçimim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.344
198

selam kızlar..
evli değilim ama yaza nişan yapacağız inşallah.
erkek arkadaşımla yavaş yavaş mobilyalarımızı almaya başlayacağız.
ben bu takımı çok beğendim
sizce nasıl?

çok tatlıııııı
ama sanki biraz küçük gibi keşke biraz daha uzun olsaydı

Köşe takımını ben günlük oturma odası tarzında bir oda ayıracaksanız orada düşünün derim , salon için bence ideal değil.

Misafirler inci gibi yanyana diziliyor.

Ama günümüzü geçirdiğimiz odada , tv karşısında ayakları uzatmak için birebir tabii.İlk model için söyleyebileceğim , yastıklı bol minderli tercih etmeyin.Oda o kadar dağınık gözüküyor ki onlar bozulunca.

Evet bende aynı fikirdeyim salonda köşe bende sevmiyorum.
Ve yastıklı model konusundada katılıyorum bizim oturma grubumuzda çok yastık var ve sürekli düzeltmen gerekiyor kaldırayım desem bu kezde modeli bozuluyor çıplak gibi kalıyor
İkinci eklediğin modeli beğendim ben.

ben bütün mobilyamı buradan aldım.. fiyat çok uygun ve gayet kaliteli.. bir çok yerde şubesi var.. bir göz gezdir derim ..
İder Mobilya

ha birde istediğin rengi kaplıyorlar.. sadace model olarak beğenip arkası böyle önü şöyle olsun diyebiliyorsun :))

Son düzenleme:
merhaba alyans köşe takımını yakından görme fırsatım oldu çok küçük geldi bana salon ve oturma odan ayrı olacaksa oturma odana koyabilirsin ama salon oturma odan bir olacaksa alma derim misafir falan ağırlayamazsın cnm tıkış tepiş otururlar

aslında evimizin nasıl olacağı bile daha belli olmadığı için oturma odam ayrı salon ayrı mı olur bilmiyorum
oturma odası için ideal diye düşünmüştüm ilk moeli ama evet küçük olması yine de sorun olur
teşekkürler
teşekkür ederim.
ikinci modelin de rengini sevmedim onun mavisini bulabilsek olabilir aslında.
link için teşekkür ederim. bakayım ben de.
evet canım doğru söylüyorsun.
küçüklüğünü pek hesap edemedim beğenirken:)

birde köşe takım alırken hem sağa hem sola uygun olarak başları değişen birşey bak.. mesela ilk fotoğraftaki sol duvar takımı birgün taşınırsan ve sağa yaslaman gerekirse uygun olmaz..

Bence çok güzel zaten oturma odaları çok büyük değil çoğu evde o yüzden boyutu ideal bana kalırsa

birde köşe takım alırken hem sağa hem sola uygun olarak başları değişen birşey bak.. mesela ilk fotoğraftaki sol duvar takımı birgün taşınırsan ve sağa yaslaman gerekirse uygun olmaz..
teşekkür ederim öneriniz için. mantıklı
Bence çok güzel zaten oturma odaları çok büyük değil çoğu evde o yüzden boyutu ideal bana kalırsa

teşekkür ederim beğenmenize sevindim.:)

senin oturma grubunu sevsinler ikisi de çok güzel kuzummm

öncelikle Allah ağız tadıyla evinizini alıp,döşemek ve mutlu mesut bir ömür sağlık huzur içinde oturmak nasip etsin canımköşe takımlarını bende çok seviyorum ve ilk fotodakine bayıldım bence oturma odası için ideal büyüklükte rengi de süper

senin oturma grubunu sevsinler ikisi de çok güzel kuzummm
oyyy benim datlum teşekkür ettim
teşekkürler kuşumm. bir hevesle bakmıstık gruplara bakalım ne yaparız
ilkine bayıldımmmm...fiyatı nedir ayıp olmassa:44:

sanırım 2 küsürdü tam hatırlamıyorum:44:teşekkür ederim

Anneeeeemmmm, ben bu konuyu nasıl görmemişim

Yirim senin köşe takımını ben, şeker pembesi senin gibi

Anneeeeemmmm, ben bu konuyu nasıl görmemişim

Yirim senin köşe takımını ben, şeker pembesi senin gibi

görme hiç görme sen benim konularımı git spiker ol sen

hiralde ben gibi pembiş ya da ikimiz gibii :103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…