• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köşe koltuk...

tuttifuritti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
22
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar yeni evlenicemde evime köşe koltuk takımı almak istiyorum ama biraz kararsızım nasıl durur evde şık duruyormu yakınlarınızdan köşe koltuk kullanan varmı memnunlarmı yakışıyomu yani eve ben kklasik mobilyaları pek sevmiyorum bu yüzden görüşlerinizi almak istiyorum opuyorumnanaktan

oturma odasında cok hoş duruyor...
eger odan küçükse kullanışlı olur
yataşınkileri beğeniyorum ben
burdada birçok arkadasımız kullanıyor zaten...

bencede odan kucukse eger cok kullanisli ve guzel durur.ama buyuk odaya ben yakistirmiyorum bide ikea daki koseli takimlar cok modern.almak istiyosan oyle modern bir takim al canim

ben kose takımı kullaniyorum salonum epey kucuk.ee haliyle acık renk aldim.acık almam gerekince deri almayi tercih ettim.altı epey yuksek oldugundan cekip temiizlemek hic sorun olmadi.fakat hic yatak olan koltugum olmadigi icin sorun yasadim.eger oturma odan olmayacaksa yatak olan kose takimi bakarsan---tabi koseye karar verirsen cok guzel olur.ayrica tek kose koltugu olacaksa insanlar biraz sıkışabiliyor.karsısınada koltuk olamlı bence....ikea da gzuel ornekler var

bende oturma odamda köşe takımı kullanıyorum ve çok memnunum arkadaşım
bence daha spor duruyor ve kullanışlıda ben odam küçük diye köşe almak zorunda kalmıştım şimdide iyiki almışım diyorum kullanan biri olarak tavsiye ederim

ben köşe kullnıyorum canım ve çok memnunum ama salon için önermem az kişi kullanabiliyor faka t oturma odsı için idel değiştirirsem bile gene köşe alırım

Back
X