• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Köşe koltuk takımı...

poisongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
57
0
86
İstanbul
arkadaşlar 1+1 evde oturcam salonuma kullanışlı olsun diye köşe takımı beğendim.fakat sonra ew değiştirdğmde uyarmı dye tedirginim açıkcası.bu kdr para vermişken 2.kere de koltuk alamayız ne yapmalıyım .3 yıl sonra değişmeyi düşnüyoruz

Eklentiler

• $koltuk.webp
    $koltuk.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 114
arkadaşlar 1+1 evde oturcam salonuma kullanışlı olsun diye köşe takımı beğendim.fakat sonra ew değiştirdğmde uyarmı dye tedirginim açıkcası.bu kdr para vermişken 2.kere de koltuk alamayız ne yapmalıyım .3 yıl sonra değişmeyi düşnüyoruz

1+1 ler için gercekten ideal bi seçim yapmıssın bence ilerdede zorluk cekmessın diye düşünüyorum şimdiki salonun büyük mü peki

koltuk çokmu büyük genelde evlerin salonları büyük olur ben sığar diye düşünüorm

soğmadı arkadaşlar daha küçük bişi bulduk yanınada puf alcaz resmini de koyiyim buyrun bakın .buda şirin ama dimi

Eklentiler

• $79388882.webp
    $79388882.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 113
güzel canım fakat misafir gelince az olur bu. ben oturma odamda kullanıyorum çok rahat oluyor fakat kalabalık için uygun değil

bence ilk koyduğun güzel ve kullanışlı değildi ama ikinci güzelmiş iyi seçim yapmışsın
ama yeni bir takımlar çıkmış nasıl anlatsam iki tane büyük koltuk biri 3 lü biri 2 li ve birde şirin tyekli koltuk böyle modeller var ve bana da kullanışlı geldi..

bence ilk koyduğun güzel ve kullanışlı değildi ama ikinci güzelmiş iyi seçim yapmışsın
ama yeni bir takımlar çıkmış nasıl anlatsam iki tane büyük koltuk biri 3 lü biri 2 li ve birde şirin tyekli koltuk böyle modeller var ve bana da kullanışlı geldi..

evet haklısın canım fakat tek seçeneğim bu çünkü mutfak ve salon birarada yer hiç yok ....bizde köşe takımın yanına uzun bi puf almayı düşünüyoruz.

Back
X