• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu KÖŞE KOLTUK KULLANANLAR-yorumlarınızı istiyorum..kullanışlı mıdır?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

puzzle

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
50
1
296
İstanbul
küçük bir oturma odam var..kanepe koysam şık durmayacak, ufak bir köşe koltuk güzel durur diye düşünüyorum ama ya kullanışı??
yorumlarınızı merakla bekliyorum...

guzel duruyor ama kucuk kose koltuk koyarsan benim ki mesali koseli 3 kisilik koltuk dusun bir koltugun ayaklari uzaticak yeri var sadece 3 kisiden fazla oturamiyor yine birileri gelince yine sandalye tepesinde yada minderde.. ben SIKILDIM yemek masasini kaldirip ikili normal bir koltuk koymayi dusunuyorum yerine.. :)
ama guzel duruyor :)

Köşe koltuk oturma odasında güzel olur. Çok rahat oluyor uzanıp tv izleyebiliyorsun ama misafir açısından bakarsan kullanışsız. Misafiri salonda ağırlarsın.

bizim köşemiz baya geniş oturma odasında kullanıyoruz
zaten salon varmış alabilirsin yada yatak olan 3 lü metal ayaklı koltuklarda güzel
:34:

küçük bir oturma odam var..kanepe koysam şık durmayacak, ufak bir köşe koltuk güzel durur diye düşünüyorum ama ya kullanışı??
yorumlarınızı merakla bekliyorum...

Puzzle ,odan köşe koltuk için uygunsa bence köşe koltuk tercihinde iyi düsünmüşşün. Ben odamda kullanıyorum ve çok memnunum.Kullanışıda gayet rahat.

ßenımde köşe koltugum var ve cook memnunum cnm kısın bıraz sorun oluyo petek onunde duruyorsa ama
kısın ayırıyorum ben genelde

canım benim de oturma odam küçük uzun biçimsiz bende iki kanepe alsam olmaz dedim köşe koltuk aldım çok kullanışlı ve hoş duruyor hemde yerden tasarruf oluyor tavsiye ederim..

oturma odası olduğu için kullanabilirsin aslında, ben salonda kullanmıştım birkaç sene çok kullanışsız cidden bi misafir geldiğinde inci gibi diziliyordu insanlar :) akşamları eşim uzandığında bende ayak ucuna oturuyordum falan hep dipdibe, sonra yer değiştirmede de sorun yaşanıyor hep aynı yerde kalmak zorunda kalıyor eşyalar, oda çok büyük değilse, dayanamadım eski düzene geçtim oh dedim fakat oturma odası için iyi fikir bende düşünüyorum küçük bi köşe takımı şık duruyor, biz genelde film izleyeceğimiz zaman yada birimiz farklı bir kanal izleyeceğimiz zaman oturma odasını kullanıyoruz durum böyle olunca köşe takım tek kişi için güzel bir keyif alanı :)

aslında ben de tam bu başlığı açacaktım ki iyi oldu gördügüm benim merak ettiğim misal 22 metrekare çok ufak sayılmayan bir odam var kare şekilde köşe olsa mı olmasa mı bilemedim kışın genellikle orda oturuyoruz misafiri de rda ağarlarım günlük de ordayım yani 2 tane 3 lü kanepe ve tekli çok rahat sığar ip gibi dizilip oturmanın dışında mesela temizlik açısından kullanışlı mı altını süpürmek gerekirse ki beğendiğim modeller genelde yüksek ayaklı değil nasıl oluyor yani köşe birleşim yerini her süpürmede takıp çıkarıyomuyum yoksa köşede bir birleştirme yeri yok mu bilgi sahibi olmak açısından olumlu olumsuz yönlerini detaylıca bi yazın arkadaşlar yaa..

oturma odası olduğu için kullanabilirsin aslında, ben salonda kullanmıştım birkaç sene çok kullanışsız cidden bi misafir geldiğinde inci gibi diziliyordu insanlar :) akşamları eşim uzandığında bende ayak ucuna oturuyordum falan hep dipdibe, sonra yer değiştirmede de sorun yaşanıyor hep aynı yerde kalmak zorunda kalıyor eşyalar, oda çok büyük değilse, dayanamadım eski düzene geçtim oh dedim fakat oturma odası için iyi fikir bende düşünüyorum küçük bi köşe takımı şık duruyor, biz genelde film izleyeceğimiz zaman yada birimiz farklı bir kanal izleyeceğimiz zaman oturma odasını kullanıyoruz durum böyle olunca köşe takım tek kişi için güzel bir keyif alanı :)

şöyle anlatayım b

tam köşe birleşme bölümünden ayrılıyordu, biri 2li koltuk diğeri 3lü koltuk büyüklüğünde 2 koltuk oluyordu, altıda sandıklıydı, haliyle bu kadar büyük bir koltuğu yerinden kıpırdatmak mümkün olmuyordu, oda da çok büyük değilse zaten köşeye oturuyor koltuk, çekipte arkasını silmek 2 kişi istiyor, o nedenle salon için hem kullanış açısından hemde temizlik açısından ben uygun bulmuyorum (tabi oda çok büyükse köşe takımı hafif bi takımsa etrafında eşya olmadığı için daha kolay hareket sağlanıyorsa vs bilemem)

Son düzenleyen: Moderatör:
köşe koltuk dekoratif açıdan çok güzel duruyor bence ama 2den fazla kişi oturmak için ideal değil bence. Ne kadar uzun olursa olsun 2den fazla kişi oturunca bardak sıralamış gibi suruyor

ben cok sık ve kullanıslı oldugunu dusunuyorum hatta aynı renk puf ve mınderlerle tamamlayabılırsınız :))

Back
X