Teşekkür ederimMerhabalar geçmiş olsun umarım hiçbir problem çıkmaz,bilgim yok ama bilen gören olur diye yazdım.
Selamlar ikinci sonuç nasıl çıktı acaba?Teşekkür ederimilk ön sonucumuz normal cikti. Şimdi kapsamli sonucu bekliyorum insalah oda temiz gelir
Selamlar son sonuç ne çıktı acabaMerhaba herkese 11.haftada perinatoloji uzmanina gidip ikili tarama testi yapilacakti . Ultrasondan ense kalınlığı 3mm cikinca ikili testi yapmadi doktor. Cvs veya amniyosentez önerdi. Hemen diger hafta cvs testi yaptirdim. Ön sonucumuz normal cikti ? Benim sorum şu ;
Koryon villus örneklemesi (cvs) testi yaptirip ön sonuc normal çıkıp diger testi riskli çıkan varmi?
Ense kalınlığı 3mm fazla cikip yaptiranlarin sonuclarinizi yazarsaniz cok seviniriM
Selamlar sonraki sonuç çıktımı acabaTeşekkür ederimilk ön sonucumuz normal cikti. Şimdi kapsamli sonucu bekliyorum insalah oda temiz gelir
Merhaba evet ikinci sonucumuz da temiz cikti. Tum kromozom sonuclariz normal cok şükürSmdi 17 hafta+5 günlük olduk 1 ay olsa detayli ultrason randevumuz var. Tum organlarina bakilcak insallah bir sıkıntı olmaz onda da
İnşallah canım ultrasonda da herşey iyi çıkar darısı benim başıma benim ikinci sonuç hala çıkmadı çok korkuyorumMerhaba evet ikinci sonucumuz da temiz cikti. Tum kromozom sonuclariz normal cok şükürSmdi 17 hafta+5 günlük olduk 1 ay olsa detayli ultrason randevumuz var. Tum organlarina bakilcak insallah bir sıkıntı olmaz onda da
İnsallah senin de sonucun temiz cikar. Hic endiselenme . İlk sonuc normal cikinca ikinci sonuçta temiz cikma olasılığı cok yüksek zaten. Ama beklemesi tabi cok zor . İyi düşün iyi gelsin canımİnşallah canım ultrasonda da herşey iyi çıkar darısı benim başıma benim ikinci sonuç hala çıkmadı çok korkuyorum
İyi aksamlar canimm . Sonucun çıktı mi acabaİnsallah senin de sonucun temiz cikar. Hic endiselenme . İlk sonuc normal cikinca ikinci sonuçta temiz cikma olasılığı cok yüksek zaten. Ama beklemesi tabi cok zor . İyi düşün iyi gelsin canım
Öyle çok sevindim kiMerhaba evet ikinci sonucumuz da temiz cikti. Tum kromozom sonuclariz normal cok şükürSmdi 17 hafta+5 günlük olduk 1 ay olsa detayli ultrason randevumuz var. Tum organlarina bakilcak insallah bir sıkıntı olmaz onda da
Cok teşekkür ederimÖyle çok sevindim kiSağlıkla kavuşunca bebeğinize inşallah.
Allah sağlıkla size bağışlasın evladımızı. Darısı aynı sıkıntıyı yaşayan tüm annelereCok teşekkür ederimHaftaya artık detaylı ultrason randevum var. İnsalah ondada sıkıntı olmadan saglikla alırım kucagima minik kizimi
Canım bebeğin son durumu ne. Aynı şeyleri yaşadım. Bilgilerine ihtiyacım varCok teşekkür ederimHaftaya artık detaylı ultrason randevum var. İnsalah ondada sıkıntı olmadan saglikla alırım kucagima minik kizimi
Canım benimde öyle oldu. Şuan 19 haftalık hamileyim.11 haftada ense kalınlığı 3,7 yüksek çıktı. Perinatoloji uzmanına gittik. Orda 4.4 çıktı ve ensesinde kistik higroma oluşmuş. Sadece bu değil. Bütün vücudunda deri altı sıvı toplanmış. Ve kalp hastalığı var dedi doktor. CVS verdik sonuç temiz çıktı. Detaylı ultrasonna girdik . Doktor bebek sapasağlam dedi. Biz Kars'ta yaşıyoruz ve burdaki doktorlara çok güvenemiyorum açıkçası. Perinatoloji uzmanımız sıvı ve kisti geçme ihtimali var demişti. Hadi diyelim onlar geçti. Ama kalp hastalığının geçmesi imkansız . İki hafta sonra İzmir'e gidecem orda tekrardan en iyi doktora gözükecem bakalım ne diyecekMerhaba herkese 11.haftada perinatoloji uzmanina gidip ikili tarama testi yapilacakti . Ultrasondan ense kalınlığı 3mm cikinca ikili testi yapmadi doktor. Cvs veya amniyosentez önerdi. Hemen diger hafta cvs testi yaptirdim. Ön sonucumuz normal cikti ? Benim sorum şu ;
Koryon villus örneklemesi (cvs) testi yaptirip ön sonuc normal çıkıp diger testi riskli çıkan varmi?
Ense kalınlığı 3mm fazla cikip yaptiranlarin sonuclarinizi yazarsaniz cok seviniriM
Cvs te mikro array bakildi mi? mikro array bakildiysa doktorluk bir mevzu kalmamis oluyor. Arrayde bir sey cikmadiysa her sey yolunda demektir.Canım benimde öyle oldu. Şuan 19 haftalık hamileyim.11 haftada ense kalınlığı 3,7 yüksek çıktı. Perinatoloji uzmanına gittik. Orda 4.4 çıktı ve ensesinde kistik higroma oluşmuş. Sadece bu değil. Bütün vücudunda deri altı sıvı toplanmış. Ve kalp hastalığı var dedi doktor. CVS verdik sonuç temiz çıktı. Detaylı ultrasonna girdik . Doktor bebek sapasağlam dedi. Biz Kars'ta yaşıyoruz ve burdaki doktorlara çok güvenemiyorum açıkçası. Perinatoloji uzmanımız sıvı ve kisti geçme ihtimali var demişti. Hadi diyelim onlar geçti. Ama kalp hastalığının geçmesi imkansız . İki hafta sonra İzmir'e gidecem orda tekrardan en iyi doktora gözükecem bakalım ne diyecek
Yok canım onu vermedik. Detaylı ultrasondada herşey belli olur dedi doktor. İki hafta sonra ona girecemCvs te mikro array bakildi mi? mikro array bakildiysa doktorluk bir mevzu kalmamis oluyor. Arrayde bir sey cikmadiysa her sey yolunda demektir.
CVS testinin içinde olan bir şey mi bahsettiğiniz mikro array? Yoksa ayrıca yapılan bir test mi ?Cvs te mikro array bakildi mi? mikro array bakildiysa doktorluk bir mevzu kalmamis oluyor. Arrayde bir sey cikmadiysa her sey yolunda demektir.
Cvs icinde ama odemesi ona gore yapiliyor. Ayni ornek ile calisiliyor.CVS testinin içinde olan bir şey mi bahsettiğiniz mikro array? Yoksa ayrıca yapılan bir test mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?