Koryon villus örneklemesi (CVS) yaptiranlar sonuclariniz nasil ?

Cvs icinde ama odemesi ona gore yapiliyor. Ayni ornek ile calisiliyor.
Cok piyasayi bilmiyorum heryerde mikroarray yapiliyor mu yoksa gerek goruldukce mi yapiliyor? Ben en kapsamli hali istemistim mozaikten falan korktugum icin. Array icin fa
Ayrıntısını bize söylemediler açıkçası. Biz eğitim ve araştırma hastanesinde yaptık ücret ödemedik CVS için. Ondan dolayı mikro arraye baktılar mi bakmadılar mi bilmiyorum. Doktorumuz da birşey söylemedi bize. Sadece sonucunuz temiz çıktı detaylı ultrasonla bebeğe baktırın dedi

Anladim. Bilmedigim bir konu. Saglikla kucaginiza alin insallah.

Merhaba son durumunuz ne oldu acaba 12. Haftadayım şu anda bebeğin tüm vücudunu ödem sarmış ve kistik higroma var
Merhabalar. Bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür. 6 aylık şuan. Ve tamamen yanlış teşhisler konulmuş. Kalbinde küçük bir delikle doğdu sadece onun dışında dedikleri hiç bir şey çıkmadı

Tek gen hastalığı için cvs sonucu kaç günde çıkar acaba ? Olumlu olumsuz sonuç alan arkadaşlarım sonucunuz kaç günde çıktı yardımcı olabilir misiniz?

bizde eşimle talesemi var. %25 risk var dediler 12 haftallıkken cvs yaptırdık iki haftaya ön sonuç çıktı normaldı acaba kesin sonuçta aynı çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…