• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koruyucu meleginizi deneyin =)

bnde bıkac defa denedim hep bıldı vallakafamçokkarıştı ama nasıl oluyo buya bı acıklamsı ardır ılgınc yani :1shok::uhm:

hehe aynısı verilmişti tabi başka bir link ama yöntem aynı...ve nası buldugunu biliyorum kendiliğinden bildiği yok sadece işin içinde birazcık matematik var....dikkat edin bulursunuz

zekamla gurur duyuyorum...:sm_cool::sm_cool:

ya benim yaptıklarımıda bildi ama eğer fark ettiyseniz bir resimden fazla sayıda var oda bunun tekniği bunu ben değil halam çözdü

defalarca yaptım ama hep karakedı cıkıyo bende cıkan sonuc.farklı sayılar ama cıkan sayıların karsılıgı hep kara kedı.bende mı garıplık var??

arkadaslar hılesı var merak etmeyın
dıkkat edın en son aklınızda kalsın dedıgı sayı 9 un katı
9 un katlarında da hep aynı resım varhihoyyyt

hangi sayıyı tutarsanız tutun iki basamaklı 9 ve 9 un katları çıkıyor örnek:
23 2+3=52 23-5=18 ( 9*2=18)
51 5+1=6 51-6=45 (9*5=45)
88 8+8=16 88-16=72 (9*8=72)
özetle 9 ve katlarında da hep yanı foto oluo bu her tekrar denediğimizde değişio :)
arkadaşın dediği çok doğru bu gibi oyunlar hep böyle olur çünkü sonuç hep dokuz ve dokuzun katları çıkar. Ayrıca hiç sayı filan tutmadan devam et'e tıklayın dokuzdaki hayvana bakın sonuç bölümünde onu görürsünüz.

bilmeyen için şok edici birşey -tatlicadiarzu- açıklama için çok teşekkürler, öğrenmeseysim çatlardım valla :1rolleyes:

bikaç defa yaptım bildi.bence fareyle alakası yok ben fareyi resmin üzerine hiç götürmedim.nasıl anlıyor merak ettim gerçekten. fisfisfis

ay AMAAAAAAAN bu ney yahu hepsini de bildi bu nasıl iştir nasıl olabilir sizce arkadaşlar hiç bi yorum getiremedim Çok güselmiş ilginç bişi yaaa. paylaşım için teşekkürler

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakında delirirsem şaşmayın bu nası iştir bi tane bile yanlış yapmadı koruyucu meleklerle i alakası olduğunu hiç snmam ama insanda merak etmiyo diil yani bunun bi çıklaması vardır umarım
ama size şunu diim HARİKA YAAAAA ÇOK EĞLENCELİ YAPIP YAPIP DURUYORUM AMA HER SEFERİNDEDE BULUYO YANİa.snaniknanik:teytey:

özetle 9 ve katlarında da hep yanı foto oluo bu her tekrar denediğimizde değişio :)

kusura bakma ben bunu okumamıştım dikkat ettim gerçektende hep dokuzdaki resim çıkıyo harika ama yinede çok saol öğrenmeseydim çatlicaktim:dance::dance::dance:sırnaşık şey

vallahi nasıl anladım arkdaşım ya bravo tebrik ederim seni öğrencisin galiba eminim iyi yerlede okursun sen bu zekayla allah zihin açıklığı versin canım. kaydirigubbakcemile5

çıldıracam yahu,devam etten başka hiç bir yeri tıklamadığım halde,benim tuttuğum rakamı nasıl bilir.üstelik defalarca yaptım hiç şaşırmadı.

Back