koruyucu meleginizi deneyin =)

:1shok::1shok:kafamçokkarıştı 4 Kez yaptım hepsini bildi. Peki bu işin detayı ne? acabanasıl bilebiliyor? Merak ettim.

cidden çok ilginç...yani nerden görebiliyor nerden bilebiliyor...hangi resme odaklandığımızı mı anlıyor...çözemedim ama güzelmiş..

paylaşım için teşekkürler...

sanırım farenin hareketiyle bi ilgisi var çünkü ben bunu yaparken hangi sayı çıktıysa faremle ona gittim tıklamadım ama.

buna benzer biseyle cok uzun zmn once yine karsilasmistim matematiksel bi aciklamasi vardida hic hatirlamiyorum ya ama hakkaten cok tuhaf

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bi kac defa yaptim..ve hep bildi!kafamçokkarıştı
gercekten de cok merakettim simdi..fisfisfis bu isi nasil yapiyor acaba ????

:)

hangi sayıyı tutarsanız tutun iki basamaklı 9 ve 9 un katları çıkıyor örnek:
23 2+3=52 23-5=18 ( 9*2=18)
51 5+1=6 51-6=45 (9*5=45)
88 8+8=16 88-16=72 (9*8=72)
özetle 9 ve katlarında da hep yanı foto oluo bu her tekrar denediğimizde değişio :)

evet aynen böyle bi açıklaması vardı,tam olarak hatırlamıyorum ama genelde 9 un katları çıkıyor yerimsenibena.s

çok ilginç 3 kez yaptım birini bilemedi :)) bide baştan deneyin dior banane bilemedinki :))))))) paylaşım için teşekkürler

önce iki kez yaptım olmadı sonra cvp ları okudum bidada aynı sayıları denedim oldu valla ama hayvanları ne hale getirmişler yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…