Korurum , korursun , koruruz :) Ausencia Kilo Koruma Günlüğü

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631

upload_2017-8-30_12-54-58.png

Evet ... Bir günlüğüm olmalı dedim ... Yediğimi içtiğimi , püf noktalarımı , acil önlem paketlerimi yazdığım ... Almam gerekenden fazlasını yüklendiğimde , nasıl yakmam gerektiğini yazdığım bir günlük ...:KK51:

Kilolar Nisan ayından bu yana 50'li hanelere, taaa 90'lardan indi.
5 ayı geçti ki , 60'lar dan koşarak uzaklaşıldı ...:KK55:

Korumak zor dediler ...
Evet zordu .:ruh:

Bende ne yaptım ? Hedef kilomdan daha aşağıya indim ... Alma payı :)) verdim kendime ...:rapci:

Çok meşakkatli geçmedi dersem yalan olur , gr.larla dans ettim uzun zaman .
Asıl hedefim şu idi ; tartıya ... ''yaaa şimdi yemek yedim çıkamam , üzerimde kıyafetlerle tartılamam'' demeden , her ortamda çıktığımda 55 leri görebilmek .

Bu süreçte 24 saatlik olsa da:sus: en az 51.8 gördüm ...

Şu an 54'lerdeyim ...

Koruma programımın düzeni ,haftalık gr lara takılmamak.

53 / 56 ..... evet 3 kiloluk geniş bir skala tuttum kendime ... altını da / üzerini de görmek acil önlem paketi demek ...

1 Eylül itibarıyla kilomu yazar , bayram mayram demem :) menülerimi yazarım .
Sporumla beraber .

BU BİR DİYET GÜNLÜĞÜ DEĞİLDİR . ARADA CIZIM COZUM İLE ... KİLO VERDİKTEN SONRA , ÖMRÜ BİLLAH KAÇAMAKSIZ YAŞAMALIYIZ ' A İNAT ... BELLİ BİR SÜRE SONRA , KÜÇÜK / BÜYÜK ÖDÜLLERLE NASIL KİLO KORUNDUĞUNU HESAPLAMA GÜNLÜĞÜDÜR .
DENEME YANILMA İLE ...

Haftalık kilo bildirimi değil , bir ayı gözleme günlüğü olacak ... Çünkü regl öncesi vs derken ani dalgalanmalar ile kilo artabiliyor ... Moral bozmak yok ... Ay sonu bakiyesine bakarım , üst sınırı geçmedi ise işler yolunda demektir.

Ha tablom aylık ama ben her gün tartılıyorum ... Menülerimin yanına ertesi gün parantez içinde o menünün (+/- ) ne getirip ne götürdüğünü belirleteceğim .
Ama dediğim gibi aslolan ay sonu faturası:mapus:

Kilo koruma derken ... gramı gramına bir rakamı koruyamayız çünkü.
Eğer 55 kiloya düşüp , 55 i koruyacağım dersek , aldığımız her gr. bizi demoralize eder ... Aaaa olmuyor bu iş , hemen alıyorum der ...bırakabiliriz ...
O yüzden 53-56 dedim ben ... Bu arada dolaştığım her ay benim için başarılı geçmiş demek .:sampiyon:

Yazarken başkalarının ara ara gelip tabloma bakıyor olması beni frenler , okurken sizlere de ... ''oooo kadına bak neler yedi ama koruyabiliyor'' demek iyi gelir belki :confused:

2017:KK55:01 EYLÜL01 EKİM01 KASIM01 ARALIK
Ausencia Ausencia 54.4:anneadayı::)??

Son düzenleme:
Yaaaaaa aus kaptanım inan arayıp bulamadığım bir topik. Eminim bana çoook yardımı dokunacak. Ben korumayı beceremedim :KK43: yani becerdim şükür de koruma denmez ona. Değişik bir şey.

Koruma konusunda deneyimli yardım edecek birileri olsa dedim dedim yok :KK43: (tu-artık burası olacak)

Şimdi bu bana ilaç gibi gelecek. Gelir gelir okurum kendime örnek alırım inşallah. 3 kiloluk aralık da çok iyi olmuş ben onu da beceremiyorum mesela.. baktım +1 gösteriyor tartı hemen moral yerlerde. Mesela sen 55.5 görsen üzülmeyecek misin tartıda? Sınırlar içindeyim diye mutlu olacak mısın? Onu yapabilmek de çok zor iş.

Neyse çok konuştum. Gerçekten koruma konusunda yardıma çok ihtiyacım vardı.

Sayfan çoook faydalı olacak bana inşallah:KK200: hayırlı uğurlu olsun hergün takipteyim:KK76:

Paylaşım yapıcam demişsin her gün. yapmazsan da tependeyim şimdiden söyleyeyim:KK4:

Ausencia Ausencia canım günlüğün hayırlı olsun. :KK66: 1,5 aya bende burdayım inşallah En Büyük KK

Boyumuz aynı bende 53 kiloydum çeşitli nedenlerden 1 yılda baya kilo aldım. 12. Takımda verip inşallah kiloları sana geliyorum :KK66:

Sevgiler :KK200:

Yaaaaaa aus kaptanım inan arayıp bulamadığım bir topik. Eminim bana çoook yardımı dokunacak. Ben korumayı beceremedim :KK43: yani becerdim şükür de koruma denmez ona. Değişik bir şey.

Koruma konusunda deneyimli yardım edecek birileri olsa dedim dedim yok :KK43: (tu-artık burası olacak)

Şimdi bu bana ilaç gibi gelecek. Gelir gelir okurum kendime örnek alırım inşallah. 3 kiloluk aralık da çok iyi olmuş ben onu da beceremiyorum mesela.. baktım +1 gösteriyor tartı hemen moral yerlerde. Mesela sen 55.5 görsen üzülmeyecek misin tartıda? Sınırlar içindeyim diye mutlu olacak mısın? Onu yapabilmek de çok zor iş.

Neyse çok konuştum. Gerçekten koruma konusunda yardıma çok ihtiyacım vardı.

Sayfan çoook faydalı olacak bana inşallah:KK200: hayırlı uğurlu olsun hergün takipteyim:KK76:

Paylaşım yapıcam demişsin her gün. yapmazsan da tependeyim şimdiden söyleyeyim:KK4:

Anaaaaaaaaaaaaaam miu ne çok konuşmuşsun :rapci::rapci:

hoş geldin güzelliğim:KK200: ... evet tez canlımla açtım ama bayram sonrası asıl paylaşımlar .

Olur olur ... sende 1 kiloya can sıkma bal gibi olur ... bi de şu var biliyorsun benim hedef kilom kafamdaki 55-57 arası ... fazla indim .
O yüzden 55.5 görsem lokum derim yine .:KK53:

sende kendini 51-52 de mutlu hissediyorsan ...

49-50 lileri gör ..

sonra 50-53 arası dersin kafanda :KK51:

Ausencia Ausencia canım günlüğün hayırlı olsun. :KK66: 1,5 aya bende burdayım inşallah En Büyük KK

Boyumuz aynı bende 53 kiloydum çeşitli nedenlerden 1 yılda baya kilo aldım. 12. Takımda verip inşallah kiloları sana geliyorum :KK66:

Sevgiler :KK200:

hadi bakalım tez vakit sağlıklı verilmiş kilolarla beklerim .
koruma da kolay ..yeter ki takıntı haline getirmeyelim .. 2 aldıysak 3 veririz :halay:

benden de sevgiler :KK200:

Pazara kadar köydeyim ...
1 eylül kilomu yazdım bugünden ... 54.4
Muhtemelen köyde kilo alıp geleceğim ... yeme düzeni ve saati değişiyor ...
sonra takır takır göndereceğim :halay:

Pazara kadar köydeyim ...
1 eylül kilomu yazdım bugünden ... 54.4
Muhtemelen köyde kilo alıp geleceğim ... yeme düzeni ve saati değişiyor ...
sonra takır takır göndereceğim :halay:

Eveeeeet köyden dönüşte +400 tü kilom ... 54.8 ... beklenenden az bir artı olduğu için ..önlem ... detoks cart curt işlerine girmedim ...
Hala istediğim bölgedeyim kasmaya gerek yok ...

Bayramda nasıl beslendim ?

Her sabah olduğu gibi çok erken saatte güne sade kahvemle beraber bir adet meyve ile başladım . Köyde 3 gün bu meyve hep taze 1 adet incir oldu ...

Kahvaltıda hiç ekmek yemedim ... Çünkü gün içinde ikramlardan yiyeceğimi biliyordum .
Klasik kahvaltı ..peynir,domates,yeşillikler,biber,zeytin,bir gün yumurta ... onun dışında baldı reçeldi yok ...

Gün içinde börekte yedim , baklavada ... ama eskiden sayısız adet :rolleyes::rolleyes::rolleyes: yerdim gün içinde ... şimdi totalde tüm bayramı 2 dlm su böreği ... 6-7 adet kv baklavası ile beraber yanılmıyorsam 5-6 madlenle geçirdim ...

Bu nasıl iş demeyin :KK53:

Korumadaki kişi diyette değildir .. Sağlıklı beslenmeye devam eder evet ama kırk yılın başı gelen güzelliklere de canı istiyorsa hayır demez ...

Denge önemli ...

Sabahı , daha gün içinde ne yerim tahmin ederek az tutmam ... akşamları sebze / et / salatadan az porsiyonlarda yemek ...

Bol su tabii ki ....

Ha şu da var ,

Ben korumaya yeni başlamadım .Aylardır bu kilolardayım .. Diyetim yeni bitse idi , ne börek ne baklava yemezdim .
Vücudun diyet sonrası dengesini hemen bozmamak lazım .

Yavaş yavaş eklenir yeni gıdalar ... Ben o yavaş yavaş ekleme levelını geçtiğim için ..bu bayram nispeten rahattım .

Benim için şu an her şey yolunda yani .

Eveeeeet köyden dönüşte +400 tü kilom ... 54.8 ... beklenenden az bir artı olduğu için ..önlem ... detoks cart curt işlerine girmedim ...
Hala istediğim bölgedeyim kasmaya gerek yok ...

Bayramda nasıl beslendim ?

Her sabah olduğu gibi çok erken saatte güne sade kahvemle beraber bir adet meyve ile başladım . Köyde 3 gün bu meyve hep taze 1 adet incir oldu ...

Kahvaltıda hiç ekmek yemedim ... Çünkü gün içinde ikramlardan yiyeceğimi biliyordum .
Klasik kahvaltı ..peynir,domates,yeşillikler,biber,zeytin,bir gün yumurta ... onun dışında baldı reçeldi yok ...

Gün içinde börekte yedim , baklavada ... ama eskiden sayısız adet :rolleyes::rolleyes::rolleyes: yerdim gün içinde ... şimdi totalde tüm bayramı 2 dlm su böreği ... 6-7 adet kv baklavası ile beraber yanılmıyorsam 5-6 madlenle geçirdim ...

Bu nasıl iş demeyin :KK53:

Korumadaki kişi diyette değildir .. Sağlıklı beslenmeye devam eder evet ama kırk yılın başı gelen güzelliklere de canı istiyorsa hayır demez ...

Denge önemli ...

Sabahı , daha gün içinde ne yerim tahmin ederek az tutmam ... akşamları sebze / et / salatadan az porsiyonlarda yemek ...

Bol su tabii ki ....

Ha şu da var ,

Ben korumaya yeni başlamadım .Aylardır bu kilolardayım .. Diyetim yeni bitse idi , ne börek ne baklava yemezdim .
Vücudun diyet sonrası dengesini hemen bozmamak lazım .

Yavaş yavaş eklenir yeni gıdalar ... Ben o yavaş yavaş ekleme levelını geçtiğim için ..bu bayram nispeten rahattım .

Benim için şu an her şey yolunda yani .
Vay vay vay koskoca bayram sadece +400 le atlatılmış :KK52:

Benim de vardı yıllar evel açtığım bir günlük. :)
Bulayım hemen, çok özendim :KK37:

Vay vay vay koskoca bayram sadece +400 le atlatılmış :KK52:

hemi de börekli , baklavalı :deli:

sen ne yaptın bayramda ?

Ausencia Ausencia hayırlı olsun günlüğün... Çok iyi olmuş...
:KK200:
teşekkürler canım ..
Açıkcası artık kaçamak dediğimiz şeylerde yeme düzenime girdi , o yüzden takımda yazamıyorum, cancağızlarımın canı çekmesin :)))

Buradan kendimi frenlerim ... bir daha ki ay kilo bildireceğim telaşına :confused:

X