- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Evet ... Bir günlüğüm olmalı dedim ... Yediğimi içtiğimi , püf noktalarımı , acil önlem paketlerimi yazdığım ... Almam gerekenden fazlasını yüklendiğimde , nasıl yakmam gerektiğini yazdığım bir günlük ...
Kilolar Nisan ayından bu yana 50'li hanelere, taaa 90'lardan indi.
5 ayı geçti ki , 60'lar dan koşarak uzaklaşıldı ...
Korumak zor dediler ...
Evet zordu .
Bende ne yaptım ? Hedef kilomdan daha aşağıya indim ... Alma payı :)) verdim kendime ...
Çok meşakkatli geçmedi dersem yalan olur , gr.larla dans ettim uzun zaman .
Asıl hedefim şu idi ; tartıya ... ''yaaa şimdi yemek yedim çıkamam , üzerimde kıyafetlerle tartılamam'' demeden , her ortamda çıktığımda 55 leri görebilmek .
Bu süreçte 24 saatlik olsa da en az 51.8 gördüm ...
Şu an 54'lerdeyim ...
Koruma programımın düzeni ,haftalık gr lara takılmamak.
53 / 56 ..... evet 3 kiloluk geniş bir skala tuttum kendime ... altını da / üzerini de görmek acil önlem paketi demek ...
1 Eylül itibarıyla kilomu yazar , bayram mayram demem :) menülerimi yazarım .
Sporumla beraber .
BU BİR DİYET GÜNLÜĞÜ DEĞİLDİR . ARADA CIZIM COZUM İLE ... KİLO VERDİKTEN SONRA , ÖMRÜ BİLLAH KAÇAMAKSIZ YAŞAMALIYIZ ' A İNAT ... BELLİ BİR SÜRE SONRA , KÜÇÜK / BÜYÜK ÖDÜLLERLE NASIL KİLO KORUNDUĞUNU HESAPLAMA GÜNLÜĞÜDÜR .
DENEME YANILMA İLE ...
Haftalık kilo bildirimi değil , bir ayı gözleme günlüğü olacak ... Çünkü regl öncesi vs derken ani dalgalanmalar ile kilo artabiliyor ... Moral bozmak yok ... Ay sonu bakiyesine bakarım , üst sınırı geçmedi ise işler yolunda demektir.
Ha tablom aylık ama ben her gün tartılıyorum ... Menülerimin yanına ertesi gün parantez içinde o menünün (+/- ) ne getirip ne götürdüğünü belirleteceğim .
Ama dediğim gibi aslolan ay sonu faturası
Kilo koruma derken ... gramı gramına bir rakamı koruyamayız çünkü.
Eğer 55 kiloya düşüp , 55 i koruyacağım dersek , aldığımız her gr. bizi demoralize eder ... Aaaa olmuyor bu iş , hemen alıyorum der ...bırakabiliriz ...
O yüzden 53-56 dedim ben ... Bu arada dolaştığım her ay benim için başarılı geçmiş demek .
Yazarken başkalarının ara ara gelip tabloma bakıyor olması beni frenler , okurken sizlere de ... ''oooo kadına bak neler yedi ama koruyabiliyor'' demek iyi gelir belki
2017 | 01 EYLÜL | 01 EKİM | 01 KASIM | 01 ARALIK |
Ausencia | 54.4 | :) | ? | ? |
Son düzenleme: