korunurken hamile kalmak

Prezervatifi doğru kullanıyorsanız nasıl hamile kalacaksınızki ? Prezervatif demek içeriye meni girişi olmaması demek..
Prezervatiflerde delik yırtık vs olunca içeriye giriş açılıyor. Doğru kullanmakla alakası yok aslında yani. Prezervetıf çelikten yapılmıyor

Var canım ben prezervatifle hamile kaldım. Bat a 1 gün kala öğrendim.

Prezervatiflerde delik yırtık vs olunca içeriye giriş açılıyor. Doğru kullanmakla alakası yok aslında yani. Prezervetıf çelikten yapılmıyor
Bizim kullandığımz marka prezervatifin sitesinde ve içeriğinde yırtılmasının yalnızca yalnış kullanımdan kaynaklanacağını aksi halde mümkün olmayacağı yazıyor siz hangisini kullanıyorsunuz bilemiyorum

OK marka kullanıyoruz. Bırakın prezervatifi spiral doğum kontrol hapı ve prezervatif kullanırken hamile kalan arkadaşım var. Nasibinde varsa geliyor her türlü

1.5 senedir prezervatif kullanıyorum ve hamile kalmadım. Bazen böyle kazaları duyunca bende sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Gerçi bu süreçte hic prezervatif yırtılması da yaşamadık nasıl yırtılır anlam veremiyorum.

Dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalan biride benimmm. Malesef kalbi durdu kürtaj oldum.
Simdi 3 yıla yakındır korunmuyorum hatta üzerine tedavi görüyorum yinede hamile kalamıyorum.
Dogum kontrol haplari %99 koruyor. Düzensiz kullanma yada antibiyotikler etkisini azaltiyormus. Çok düzenli kullaniyordum antibiyotik vs de kullanmamistim. Nasip biraz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…