- 5 Ocak 2021
- 44
- 29
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gunes070920
-
Bu tedirginlik insanın ömründen ömür alıyor
aynen öyle canım aslında çok istııyoruz cunku ilk bebegımı kaybettım 4 aylıkken ama suanda korunurken böyle bırsey olabılırmı ona ınanamıyorumBu tedirginlik insanın ömründen ömür alıyor
İstiyorsanız neden korunuyorsunuz kiaynen öyle canım aslında çok istııyoruz cunku ilk bebegımı kaybettım 4 aylıkken ama suanda korunurken böyle bırsey olabılırmı ona ınanamıyorum
çünkü 3 ay oldu bebegımı kaybedeli ve bıraz dınlenmek ısıtorum cok zorlu bır süreç geçirdim maalesef ama tabıkıde varsa çok mutlu olucamİstiyorsanız neden korunuyorsunuz ki
Hakkımda hayırlısı canımçünkü 3 ay oldu bebegımı kaybedeli ve bıraz dınlenmek ısıtorum cok zorlu bır süreç geçirdim maalesef ama tabıkıde varsa çok mutlu olucam
teşekkürler canım :) aminHakkımda hayırlısı canım
Hiç sorma bizlerde mi korunmayı denesek bu ara çok görüyorum korunurken hamile kalanKorunurken nasil hamile kaliyorsunuz ya bizede gosterseniz bu yontemi
Istemiyorsan kalmamissindir insallah
Aynen birde ne kadar isteyerek askla yapsak olmuyor en iyisi korunmak heraldeHiç sorma bizlerde mi korunmayı denesek bu ara çok görüyorum korunurken hamile kalan
Nankör bebekler istemeyenin burnunda bitiyolar hepAynen birde ne kadar isteyerek askla yapsak olmuyor en iyisi korunmak heralde
Evet ya cidden neyi istesek ters tepiyor en temizi evrenede bebeyede trip atmakNankör bebekler istemeyenin burnunda bitiyolar hep
Ohoo ben evrene rest çekeli çook oldu hep elalemin boş işleri ile uğraşıyo görüyoz bdv deEvet ya cidden neyi istesek ters tepiyor en temizi evrenede bebeyede trip atmak
Hapı uzun süreli unuttuğunuzda yapmanız gerekenler prospektüste yazar, okudunuz mu, okuyup uygulamadıysanız hamile kalma riskiniz mevcutMerhaba kızlar.dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bı kaç gün ilacımı içmeyi unuttuğum için ara kanamam oldu ama ilacı içmeye devam ettim kutu bitti fakat 8 gün oldu tekrar âdet olmadım hamile olma ihtimalim varmı sizce? Yoksa ara kanamadan dolayı mı gecikti?
Prezervatif yırtılmadıysa hamile kalma ihtimalinşz yok gibi bir şey, sakin olun,erken gebelik testlerini deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallahkızlar lütfen çok acil prezervatif kullanırken hamile kalan varmı aranızda yada bır yakınız varmı yardımcı olun regl 3 gün var bulantıkasık agrısı bel agırısı var halsızlık var ılk gebelıgımdede böyle olmustu aksam test yapıcam ama içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?