- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Gunes070920
Ah istemeyebilsekOhoo ben evrene rest çekeli çook oldu hep elalemin boş işleri ile uğraşıyo görüyoz bdv de![]()
Bebeler de kaçanı kovalıyo herhalde istemeyelim bari bizde napalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah istemeyebilsekOhoo ben evrene rest çekeli çook oldu hep elalemin boş işleri ile uğraşıyo görüyoz bdv de![]()
Bebeler de kaçanı kovalıyo herhalde istemeyelim bari bizde napalım![]()
kan pıhtılaşmasından mı kaybetmiştiniz ilk bebeğinizi : (( çok geçmiş olsunçünkü 3 ay oldu bebegımı kaybedeli ve bıraz dınlenmek ısıtorum cok zorlu bır süreç geçirdim maalesef ama tabıkıde varsa çok mutlu olucam![]()
Anaa sahi ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bakarsın hamile kalırım heeAh istemeyebilsekmillet agliyor bebek olmasin diye
bundan sonra istemiyorum diycem
evrenede naptiysak selami sabahi kesti
![]()
Aynen yeminle bende bunu dusunuyorum takmadim o ay oldu ne bicim sacma bir soz y’aAnaa sahi ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bakarsın hamile kalırım hee
Hee bak o tam boşverdim istemiyodum artık o ay oldu diyenleri de anlamıyorum nasıl başarıyolar istememeyi yahu bize de desinler bii![]()
Yalnız değilsin ben de varım daha şimdiden tuvalet eğitimini nasıl verceğimi bile ezberledimAynen yeminle bende bunu dusunuyorum takmadim o ay oldu ne bicim sacma bir soz y’a
Beni gecen gun esim uyandirmaya calisirken birak ruyamda sakin sur cocuk uyuyor diye sayiklamisim nasil takmadan durabilirimkiproblemli olan benim galiba
![]()
Yalnız değilsin ben de varım daha şimdiden tuvalet eğitimini nasıl verceğimi bile ezberledim![]()
Aha cinsellik uzmanı ne zamam gelir diye bekliyordum bendePrezervatif yırtılmadıysa hamile kalma ihtimalinşz yok gibi bir şey, sakin olun,erken gebelik testlerini deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Hiç deme onu tüp bebekle bile zor denilen biri aynı ay hamile oldugunu öğrendi çevremdeniste egitimli anne insallah tez vakitte bizimde olur ama takmamak elde degilki unuttum takmiycam desem ne fayda
onune gelen hamile bebek bekliyor
Allah’im vermek istesin yeterki nasil veriyorHiç deme onu tüp bebekle bile zor denilen biri aynı ay hamile oldugunu öğrendi çevremden![]()
Aminn inşallah bazen dibe vursam da umut hep var can sağoldukçaAllah’im vermek istesin yeterki nasil veriyorinsallah bizede verir yoklugunu cok hissediyoruz
![]()
Insallah olurAminn inşallah bazen dibe vursam da umut hep var can sağoldukçaAllah büyüktür yaa olur bizimde
![]()
Bir haftadır çok yoğunum yeni konulara yetişemedimAha cinsellik uzmanı ne zamam gelir diye bekliyordum bende![]()
Kim nerde cinsellikle ilgili konu açarsa sen tam olarak ordasınBir haftadır çok yoğunum yeni konulara yetişemedimyalnız uzman değilim, herkes gibi fikrimi beyan ediyorum
sayenizde gaza gelip danışmanlık bürosu açacağım
Eğleniyorum burada, arkadaşınla yapamıyorsun bu sohbetleri, kimliksiz olmak gerekiyor. İhtiyacı olana yadım, eğlence isteyene eğlence, çok bilmişlik yapıp ayıp etmiyorumdur inşallahKim nerde cinsellikle ilgili konu açarsa sen tam olarak ordasıngözlerim seni arıyor bazen
![]()
Bence hayırEğleniyorum burada, arkadaşınla yapamıyorsun bu sohbetleri, kimliksiz olmak gerekiyor. İhtiyacı olana yadım, eğlence isteyene eğlence, çok bilmişlik yapıp ayıp etmiyorumdur inşallah
tesekkurler canım trısomı 13 den dolayı kalbı durdu maalesefkan pıhtılaşmasından mı kaybetmiştiniz ilk bebeğinizi : (( çok geçmiş olsun
canım istemedıgımı nerden bılıyorsun 3 bucuk senedır bende yolunu gözluyorum tam oldu derken karnımda öldü resmen dalga gecıyosunuz suandaAh istemeyebilsekmillet agliyor bebek olmasin diye
bundan sonra istemiyorum diycem
evrenede naptiysak selami sabahi kesti
![]()
nasıl kullanıcamızı bılıyoruz teşekkürler ama delık vs gıbı durumlarda olabılıyor bu durumu yasayan varmı dıye sormustum prezarvatıf nasıl kullanılır dıye degılPrezervatifi doğru kullanıyorsanız nasıl hamile kalacaksınızki ? Prezervatif demek içeriye meni girişi olmaması demek..![]()
inşallah canım teşekkür ederimm :)Prezervatif yırtılmadıysa hamile kalma ihtimalinşz yok gibi bir şey, sakin olun,erken gebelik testlerini deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah