• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunurken hamile kalmak

Ohoo ben evrene rest çekeli çook oldu hep elalemin boş işleri ile uğraşıyo görüyoz bdv de :63: 😂
Bebeler de kaçanı kovalıyo herhalde istemeyelim bari bizde napalım 😂
Ah istemeyebilsek 😂millet agliyor bebek olmasin diye 🥲bundan sonra istemiyorum diycem 😂evrenede naptiysak selami sabahi kesti 😒

Ah istemeyebilsek 😂millet agliyor bebek olmasin diye 🥲bundan sonra istemiyorum diycem 😂evrenede naptiysak selami sabahi kesti 😒
Anaa sahi ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bakarsın hamile kalırım hee :KK70:
Hee bak o tam boşverdim istemiyodum artık o ay oldu diyenleri de anlamıyorum nasıl başarıyolar istememeyi yahu bize de desinler bii 😁

Anaa sahi ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bakarsın hamile kalırım hee :KK70:
Hee bak o tam boşverdim istemiyodum artık o ay oldu diyenleri de anlamıyorum nasıl başarıyolar istememeyi yahu bize de desinler bii 😁
Aynen yeminle bende bunu dusunuyorum takmadim o ay oldu ne bicim sacma bir soz y’a 🥶
Beni gecen gun esim uyandirmaya calisirken birak ruyamda sakin sur cocuk uyuyor diye sayiklamisim nasil takmadan durabilirimki😒problemli olan benim galiba😂

Aynen yeminle bende bunu dusunuyorum takmadim o ay oldu ne bicim sacma bir soz y’a 🥶
Beni gecen gun esim uyandirmaya calisirken birak ruyamda sakin sur cocuk uyuyor diye sayiklamisim nasil takmadan durabilirimki😒problemli olan benim galiba😂
Yalnız değilsin ben de varım daha şimdiden tuvalet eğitimini nasıl verceğimi bile ezberledim 😂

Aha cinsellik uzmanı ne zamam gelir diye bekliyordum bende🤣🤣🤣
Bir haftadır çok yoğunum yeni konulara yetişemedim 😂 yalnız uzman değilim, herkes gibi fikrimi beyan ediyorum 😅 sayenizde gaza gelip danışmanlık bürosu açacağım

Kim nerde cinsellikle ilgili konu açarsa sen tam olarak ordasın🤣🤣 gözlerim seni arıyor bazen😄😄
Eğleniyorum burada, arkadaşınla yapamıyorsun bu sohbetleri, kimliksiz olmak gerekiyor. İhtiyacı olana yadım, eğlence isteyene eğlence, çok bilmişlik yapıp ayıp etmiyorumdur inşallah

Back