Rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşallahYa biz korunmadigimiz halde hamile kalamiyoz milletteki şansa bak yaama eşimin teyzesi de korunmalarina rağmen hamile kaldı hatta üstünede hamile olduğunu bilmeden bı sürü ilaç içmişti bı baktık hamile Allah'ım bende bu şans tan istiyorum hayırlısıyla
Yanlız değil misim bizde dikkat ediyoruz ama gecikince sormak istedim adet olmayı bekliyorumBende şok oldum şuan yorumları okurken ne çok kişi böyle hamile kalmış 6 yıldır yok pko yok eşimin sperm testi derken yıllar geçti şimdide biz korunuyoruz güya hdkalfjaşanasıl dersen geri çekilme hahaha ayy bide oluyormuş bi takıntı geldi bana olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum işe başlicam diye
Merhaba doğum yapmamış kadına spiral neden takılmasın çoğu arkadaşım evliliğin ilk senelerinde taktırdılar bu korunma yöntemi olarak kullanılıyor bide son yıllarda kol kısmına implant yapılıyor
eşimin korunma yöntemiyle 3 bebem olduArkadaşlar adetim 7 gün gecikti aşırı bel ağrısı karnında ağrı ve daha adet olamadım korunduğu halde hamile kalan oldumu
Valla bende anlamıyorum bu insanları çok var çevremde böyle hamile kalan biz yıllarca uğraşıyoruz tutmuyor tutmuyorBende şok oldum şuan yorumları okurken ne çok kişi böyle hamile kalmış 6 yıldır yok pko yok eşimin sperm testi derken yıllar geçti şimdide biz korunuyoruz güya hdkalfjaşanasıl dersen geri çekilme hahaha ayy bide oluyormuş bi takıntı geldi bana olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum işe başlicam diye
Geri cekilmeyi sen korunmak mi diyorsunEşim pazarvatif kullanmıyor doğum hapida ben kullanmıyorum geri çekilme yöntemi
Evet ya bizde yok o şans sana da tez vakitte inşallah rabbim versin sağlıklı güzel bir evlatValla bende anlamıyorum bu insanları çok var çevremde böyle hamile kalan biz yıllarca uğraşıyoruz tutmuyor tutmuyorAllah yardımcın olsun seninde
Şuan korkuyorum siz öyle deyince yaa ilk isim yarın test yapmakeşimin korunma yöntemiyle 3 bebem olduşimdi kısırlaştırma düşünmüyorum
Bu zmana kadar diyormusum değilmişGeri cekilmeyi sen korunmak mi diyorsun
bence de yapŞuan korkuyorum siz öyle deyince yaa ilk isim yarın test yapmak
Öyle yapacağım bakalımbence de yap
Amin AMİNNNNNEvet ya bizde yok o şans sana da tez vakitte inşallah rabbim versin sağlıklı güzel bir evlat
Öyle yapacağım bakalım
Gülüm ben daha yeni öyle yapmaya başladım ben yıllarca çocuk için uğraştım bıraktım bari dedim olucağı varsa da böyle geri çekilmeyle olsun ben bide işe başlicam e bide hormonlarda benim dalgalı pko var kendi haline bıraktım aslında ama kızlar haklı canım bu bir yöntem değil daha çok saldım çayıra , Mevlam kayıra oluyorYanlız değil misim bizde dikkat ediyoruz ama gecikince sormak istedim adet olmayı bekliyorum
HoşgeldinSırf meraktan geldim
Rabbim sana nasip etsin inşallah en kısa zamandaGülüm ben daha yeni öyle yapmaya başladım ben yıllarca çocuk için uğraştım bıraktım bari dedim olucağı varsa da böyle geri çekilmeyle olsun ben bide işe başlicam e bide hormonlarda benim dalgalı pko var kendi haline bıraktım aslında ama kızlar haklı canım bu bir yöntem değil daha çok saldım çayıra , Mevlam kayıra oluyor
Valla yaklaşık 20 aydır korunmuyoruz ve gebelik olmadı açıkçası. Dikkat edince aksine gebelik mümkün benceArkadaşlar adetim 7 gün gecikti aşırı bel ağrısı karnında ağrı ve daha adet olamadım korunduğu halde hamile kalan oldumu
Yaaa.. Rabbim hayırlı etsin evladinizi inşallah. Bende istiyorum 2. Çocuğu ama korunma olmamasına rağmen olmadıBen doğum kontrol hapına rağmen adetimin bittiği gün olan ilişkide hamile kaldım. Yani korunma var, yumurtlama o günlerde zor. Oldu bir şekilde. Korunurken hamile kaldım diyenlerle de hep dalga geçerdim. Hepsini geri alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?