- 21 Kasım 2017
- 27.859
- 122.220
- 598
Sizin spiraliniz eşinizi niye ilgilendiriyor? Hem kendi korunmuyor, hem de sizin korunmanıza izin vermiyor. Deli midir nedirHayırlısı hakkımda inşallah değilimdir ya eşim öyle korunmak istiyor öyle korunuyor spiral tkmamida istemiyordu
Yaaaa riske almışsınBen inanırım. Bir kere kullanmadık o ay. Ben de şuna güvendim, adetimin bittiği gündü. Hani yumurtlama dönemi değil, doğurganlık riski az falan dedim ben de, öyle izin verdim. Kızıma bakınca mucize bebek diyorum sjdkkdk
İki çocuk dünyaya getirmiş bir kadınımistemiyor diye zaten kendi geri çekilmeyle korunuyordu ama adetim 7 gün geçince şüphe oluştu
Tamam da neden bu kadar size dert oldu ki varsada var veya yok bu sizi ne kadar alakadar eder bu kin nedenn2 çocuk dünyaya getirmiş ama korunma yöntemlerinden bir haber bir kadınsınız. Profile bakarsak da 24 yaşında 2 çocuk annesi nerden baksan cahil diyebiliriz. Hala geri çekilmeyle korunuyordu diyorsun ben sana daha ne diyim ki. Anlamayan anlamıyor. Akşam akşam banlatıcaksın beni. 3.çocuğunuz hayırlı olsun.
Yok dedim ya 1 kez prezervatif takmadık yani anlık bir şeydiKorundu mu yoksa olmaz diye saldiniz mi
Olursa da olsun buna üzülmemHala 'geri çekilme ve korunuyordu' yu aynı cümlede ısrarla kullanman peki
Haamiiiş haaamiiş şimdiden donları hazırla haamiş
Aynen öyle nasibinde varmışYok dedim ya 1 kez prezervatif takmadık yani anlık bir şeydigeri çekilme ile ilişki oldu sözde korunduk ama olacağı varmış nasip kısmet
Evet ama ben zaten ikinciyi istiyordum, cesaret edemiyordum. Aralarında 4 yaş var.Yaaaa riske almışsın
Hamile olup olmadığımda belli değil gecikince sormak istedim azar yedimNe kadar çok böyle hamile kalan varmış ya şaşırdım
Ona batar diye korkuyor herhalde cinsEvet ama ben zaten ikinciyi istiyordum, cesaret edemiyordum. Aralarında 4 yaş var.Senin eşin spirali niye istemiyor?
Gerçekten bu kadar geri zekalı mı ki?Ona batar diye korkuyor herhalde cins
Kız oraya kadar şeyi uzanmaz nasıl batsın sjsjsOna batar diye korkuyor herhalde cins
Espiri yaptım yaaaKız oraya kadar şeyi uzanmaz nasıl batsın sjsjs
Belkide istemiyorum diyor boşver falan gecistiriyorGerçekten bu kadar geri zekalı mı ki?
Merhaba doğum yapmamış kadına spiral neden takılmasın çoğu arkadaşım evliliğin ilk senelerinde taktırdılar bu korunma yöntemi olarak kullanılıyor bide son yıllarda kol kısmına implant yapılıyorEşin öyle korunmuyormuş, prezervatif istemem diye bahane sunup seni hamile bırakmış hala korunuyor diyorsun. Ya sabır ya selamet. Doğum yapmamış kadına spiral takılmaz zaten. Bu konularda biraz bilgilenseniz bari evlenmeden.
O üçüncüyü istiyordur bence. Yoksa niye istemesin?Belkide istemiyorum diyor boşver falan gecistiriyor
Bende şok oldum şuan yorumları okurken ne çok kişi böyle hamile kalmış 6 yıldır yok pko yok eşimin sperm testi derken yıllar geçti şimdide biz korunuyoruz güya hdkalfjaşaYa biz korunmadigimiz halde hamile kalamiyoz milletteki şansa bak yaama eşimin teyzesi de korunmalarina rağmen hamile kaldı hatta üstünede hamile olduğunu bilmeden bı sürü ilaç içmişti bı baktık hamile Allah'ım bende bu şans tan istiyorum hayırlısıyla
OlabilirO üçüncüyü istiyordur bence. Yoksa niye istemesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?