Korunmayı bıraktıktan sonra ???

Aaa öyle miymiş Peki ne kadar sonra gebe kalabildiniz

Aaa öyle miymiş Peki ne kadar sonra gebe kalabildiniz

Hala çalışma aşamasındayız :))
Ama evet öyleymiş.. doktorumda öyle dedi.. hatta bir akradaşımda 9 ay korundu sonra korunmayı bıraktı. 3 ay reglsi gecikti her ay hamile sanıyordu kendini. 4.ay hamile kaldı.
Çok odaklanınca vücut kendini hamile sanabiliyormuş. O yuzden doktorlar kafanızın rahat olması gerekiyor diyor ya

Ne kadardır çalışıyorsunuz canım seni takibe alcam Benim de öyle ya korunmayı bıraktım gecikti adetlerim önce 45 gün sonra 50 küsür gün ama bu ay bakalım soğan kürü de uyguladım

Göründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde
Canım tüm yazdıklarını okudum bunları ben mi yazdım acaba diye şüphe ettim kendimden :) aynı şeyleri yaşamışız bende anlam veremedim korunmayı bırakınca adetim bi erken bi geç gelmeye başladı doktora gittim hiç bi sorun yok dedi bilemedim

Ben de kilom çok olmamasına rağmen son zamanlarda aldığım bir kaç kilo mu etki etti diye düşündüm kilo vermeye çalıştım bir de inofolic kombi kullanıyorum bu ay ve işe yarayacak sanki zamanında adet olcam olsam da Sen de doktoruna inofolic sorsaydın canım ve eğer korunmayı bıraktıktan sonra adetin şaşıyorsa rahmin gebeliğe kendini hazırlıyor diyorlar

Evet canım çevremden de çok söyleyen oldu bunu bana ama benim bu ayda umudum yok

Niye umudun yok ki Allahın işi
Soğan kürü falan uyguladın mı
Yok canım zaten benim durumum biraz değişik :) ben aslında bebek istemiyodum ama korunmasız ilişki oldu sonra baktım olmuyo 2. Ay yine ayni bu kez kafama takmaya başladım neden olmuyo acaba diye

Yok canım zaten benim durumum biraz değişik :) ben aslında bebek istemiyodum ama korunmasız ilişki oldu sonra baktım olmuyo 2. Ay yine ayni bu kez kafama takmaya başladım neden olmuyo acaba diye
Allahın işi canım ne zaman gelmesi gerekiyorsa o zaman geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…