Merhaba geçen ay sadece bir gün korunmasız ilişkim oldu ve adetim gecikmedi gününde oldum. Bu ay hiç korunmadım bata 11 gün var herkeste bu şekilde değişiklikler oluyor mu bilemiyorumkızlar ilk kez korunmayı bıraktıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler gördünüz? Benim adetlerim gecikmeye başladı böyle yaşayan sonraki aylar gebe kalan var mıı ??
Bennnnnn 2 yıl öncesine kadar spiralle korunuyodum her ay adet olurdum çıkardıktan sonra hep geç geç olmaya başladım halen daha düzeldi ve hamilede kalmadım malesefffkızlar ilk kez korunmayı bıraktıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler gördünüz? Benim adetlerim gecikmeye başladı böyle yaşayan sonraki aylar gebe kalan var mıı ??
Bu zamana kadar hep korunduysaniz gecikme olabilir diye dusunuyorum bende
Nerdeyse 1 yıl korunduk ondan mı acabaMerhaba geçen ay sadece bir gün korunmasız ilişkim oldu ve adetim gecikmedi gününde oldum. Bu ay hiç korunmadım bata 11 gün var herkeste bu şekilde değişiklikler oluyor mu bilemiyorum
Spiral yapıyormuş öyle duydum onu bazen kayarsa daha tehlikeli oluyormuşBennnnnn 2 yıl öncesine kadar spiralle korunuyodum her ay adet olurdum çıkardıktan sonra hep geç geç olmaya başladım halen daha düzeldi ve hamilede kalmadım malesefff
Benim kaymisti gittim cikarttirmistim sonra bebek istedik olsun dedik ama olmadı 2 yıldır tedavide gördüm yine olmadı siz ne ile korunuyodunuz ve ne zaman korunmayı biraktinzSpiral yapıyormuş öyle duydum onu bazen kayarsa daha tehlikeli oluyormuş
Bence ondan olabilir.Nerdeyse 1 yıl korunduk ondan mı acaba
Ben zaten 1 yıla yakın evliyim.prezervatf ya da geri çekilme ile korunuyorduk ama vücudum alt üst oldu :)Benim kaymisti gittim cikarttirmistim sonra bebek istedik olsun dedik ama olmadı 2 yıldır tedavide gördüm yine olmadı siz ne ile korunuyodunuz ve ne zaman korunmayı biraktinz
Bakalım iki adet geride bıraktım bu ay 3. Adeti bekliycem inş gebe olurum olmazsam da inş adetim gecikmez :)Bence ondan olabilir.
Allah gonlune gore versin insallah hamilesindir :))Bakalım iki adet geride bıraktım bu ay 3. Adeti bekliycem inş gebe olurum olmazsam da inş adetim gecikmez :)
Onlar etki etmez diyebiliyorum Spiral etkiler vede dogumkontrol hapı etkiler ama diğerleri pek etki etmez bi doktora gorunün derim ben genellikle Spiral ile korundumBen zaten 1 yıla yakın evliyim.prezervatf ya da geri çekilme ile korunuyorduk ama vücudum alt üst oldu :)
Amin hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşAllah gonlune gore versin insallah hamilesindir :))
Göründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhaldeOnlar etki etmez diyebiliyorum Spiral etkiler vede dogumkontrol hapı etkiler ama diğerleri pek etki etmez bi doktora gorunün derim ben genellikle Spiral ile korundum
Bende korunma yonteminizden degil vucudun spermle tanismasindan kaynakli olabilcegini dusundum. Ilk evlendigimde korunmadik hic adet duzenim şaştıGöründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde
Olabilir canm stresten çok sey oluyo inşallah en kisa zamanda gelir bebeginnnGöründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde
Ben de öyle düşünüyorum bazen de belki tutunmaya çalışıyor beceremiyor diye gecikiyor diyorumBende korunma yonteminizden degil vucudun spermle tanismasindan kaynakli olabilcegini dusundum. Ilk evlendigimde korunmadik hic adet duzenim şaştı
Amiinnn :)Olabilir canm stresten çok sey oluyo inşallah en kisa zamanda gelir bebeginnn
Oda olabiliirrBen de öyle düşünüyorum bazen de belki tutunmaya çalışıyor beceremiyor diye gecikiyor diyorum