Korunmayı bıraktıktan sonra ???

minnosu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
4.715
3.470
kızlar ilk kez korunmayı bıraktıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler gördünüz? Benim adetlerim gecikmeye başladı böyle yaşayan sonraki aylar gebe kalan var mıı ??

kızlar ilk kez korunmayı bıraktıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler gördünüz? Benim adetlerim gecikmeye başladı böyle yaşayan sonraki aylar gebe kalan var mıı ??
Merhaba geçen ay sadece bir gün korunmasız ilişkim oldu ve adetim gecikmedi gününde oldum. Bu ay hiç korunmadım bata 11 gün var herkeste bu şekilde değişiklikler oluyor mu bilemiyorum

Bennnnnn 2 yıl öncesine kadar spiralle korunuyodum her ay adet olurdum çıkardıktan sonra hep geç geç olmaya başladım halen daha düzeldi ve hamilede kalmadım malesefff

Spiral yapıyormuş öyle duydum onu bazen kayarsa daha tehlikeli oluyormuş
Benim kaymisti gittim cikarttirmistim sonra bebek istedik olsun dedik ama olmadı 2 yıldır tedavide gördüm yine olmadı siz ne ile korunuyodunuz ve ne zaman korunmayı biraktinz

Benim kaymisti gittim cikarttirmistim sonra bebek istedik olsun dedik ama olmadı 2 yıldır tedavide gördüm yine olmadı siz ne ile korunuyodunuz ve ne zaman korunmayı biraktinz
Ben zaten 1 yıla yakın evliyim.prezervatf ya da geri çekilme ile korunuyorduk ama vücudum alt üst oldu :)

Ben zaten 1 yıla yakın evliyim.prezervatf ya da geri çekilme ile korunuyorduk ama vücudum alt üst oldu :)
Onlar etki etmez diyebiliyorum Spiral etkiler vede dogumkontrol hapı etkiler ama diğerleri pek etki etmez bi doktora gorunün derim ben genellikle Spiral ile korundum

Onlar etki etmez diyebiliyorum Spiral etkiler vede dogumkontrol hapı etkiler ama diğerleri pek etki etmez bi doktora gorunün derim ben genellikle Spiral ile korundum
Göründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde

Göründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde
Bende korunma yonteminizden degil vucudun spermle tanismasindan kaynakli olabilcegini dusundum. Ilk evlendigimde korunmadik hic adet duzenim şaştı

Uzun süre korunup sonra korunmayı bırakınca vücutta bazı değişiklikler oluyormuş.
Ben çünkü korunmayı bıraktım ertesi gün ne yesem çıkardım... sonra araştırdım vücut uzun süreden sonra korunmayı bırakınca bazı tepkiler verebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…