- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.198
- 598
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
O zaman sıkıntı yok, bünye meselesi demek.Zaten ben sütüme guvenmedim hiç
Benım aılemde ablam falanda emzirmek bıtınce adet olur annem filanda oyleymiş
Ve gittiğimde bi sorun yoktu 1ay once falan
Esiniz ceketıni yakınınızda tutmasın ozaman masallah ama sizeeO zaman sıkıntı yok, bünye meselesi demek.
Ben doğum sonrası 2. Hafta kontrole gittiğimde düşünün daha lohusa kanamam varken, doktorum yumurtaların çok iyi gözüküyor aman dikkat et şuanda bile hamile kalabilirsin demişti.
Senin çok dikkatli olman lazım yoksa 3. çocuğa yakında görüşürüz diye uğurladı beni.
Benimki de nasıl bir bünye ise, amaç olarak doğurmaya gelmişim dünyaya!
Ya bu jelle mikrop falan kapmaz mı insan? Çok merak ediyorum. Güvenilir mi? Gerçi lazerde kullanılıyorda, bilemedim şimdi.Kayganlaştırıcı jel ile denemeniz lazım.
Doğum sonrası çok yaygın bir durum bu kadınlarda.
Beni doktorum uyarmıştı, her ilişkide kullanın jel, eskisi gibi olmayacak diye.
Bu arada 17 ay çok uzun bir süre, 12 den sonra kontrole gittiniz mi?
2yıl yazz doğum kontrol hapı kullandım. hiç yan etkisini görmedim çok şükür. bırakınca da gayet rahat hamile kalınıyor. saati saatine gününü atlamadan alın. ben telefonun alarmını kurmuştum her gün aynı saate. hiç problem yaşamadım.onun dışında öyle spiral kayar falan da şans işi biraz.. çevremde onunla korunan da çok insan var. siz önleminizi alın. iyi bir yere taktırtın. hiçbirşey olmaz, düşük ihtimal yani. ama olursa da biraz Allah'ın takdiri oluyor.Merhaba hanımlar
17 aylik bi oğlum var kesinlikle başka bir cocuk dusunmuyorum suan esimde dusunmuyor ama ileri donuk ıstyor yada olursa da uzulmem diyor
Korunuyor kendısı
Prezervatif denedık ama olmadı tutmadı yanı
Herneyse bende işim garanti olsun istiyorum (gerci Allah ıstedıkten sonra ol der ve olur) ama tedbir dıyelim biz.
İşte asıl sorum su 3 aylik iğne vurduran varmı bu seklde korunan¿ yada bilgisi olan. Birde yan etkisi vs varmi? emzirirken vurulabiliyormu!?
17 aylik bebekte geçici menapoz ilk defa duydum 1 seneyi duymuştum da...emzirme oldugu için adet olmuyorum ve bir nevi yalanci menapoz demistı doktorum ilişkide acı cekiyorum kuruluk var yani
O iğneyle hamile kalan tanıdığım var.
Ben de kondom azizliğine uğrayıp üzerine ella içip 14 ay arayla iki çocuğa sahip oldum.
En iyi korunma yöntemi kardeş kardeş yatmak herhalde.
Çünkü spiralin kayma riski, hapın unutulma ihtimali derken ya çelik don ya da kankaya bağlamak kalıyor geriye.
Merhaba hanımlar
17 aylik bi oğlum var kesinlikle başka bir cocuk dusunmuyorum suan esimde dusunmuyor ama ileri donuk ıstyor yada olursa da uzulmem diyor
Korunuyor kendısı
Prezervatif denedık ama olmadı tutmadı yanı
Herneyse bende işim garanti olsun istiyorum (gerci Allah ıstedıkten sonra ol der ve olur) ama tedbir dıyelim biz.
İşte asıl sorum su 3 aylik iğne vurduran varmı bu seklde korunan¿ yada bilgisi olan. Birde yan etkisi vs varmi? emzirirken vurulabiliyormu!?
O iğneyle hamile kalan tanıdığım var.
Ben de kondom azizliğine uğrayıp üzerine ella içip 14 ay arayla iki çocuğa sahip oldum.
En iyi korunma yöntemi kardeş kardeş yatmak herhalde.
Çünkü spiralin kayma riski, hapın unutulma ihtimali derken ya çelik don ya da kankaya bağlamak kalıyor geriye.
Kesinlikle oluyor malesef bu devirde de oluyor. Tecruibeyle sabittir :))Çok teşekkür ederim.
Ahahah, benim ikisi de aynen dediğinizden oldu.
Diyorum eşime, millet bizi tavşan sanıyordur ama bilmiyorlar ki adam her sevişmede çocuğu tutturuyor sonra 11 ay nadasa kalıyoruz.
Yine hamile kalırsam diye korkmakla beraber birbirimize yanaşmıyoruz, ola ki kalırsam da hava yolu ile olduğunu düşüneceğiz artık.
Herkese rezil olduk bu devirde kazara iki kere hamile kalınır mı demeyin, oluyor işte.
Kızkardeşim spiral+prezervatif+geri çekilme yöntemiyle hamile kalmıştı. Tüpleri bağlatmak en iyisi olsa gerek.
Ben evlenmeden hemen önce doktora gitmiştim genel kontrol ve korunma için . Doktora iğnelerden bahsettim oda asla izin vermedi onlar için . Yasmin kullanıyorum bi yan etkisi olmadı bende hatta fazla olan hastalığım azaldı bile iyi oldu benim için . Doktorla görüşülebilir bence bu ilaç meselesi
Millete kilo aldırır seni zayıflattı mı aaaa ya ben zateb yeterince zayıfım bana öyle bir etki yapmadı . Ama yapsa ölürdüm galiba çok zayıfımMerhaba
Yasmin sizi zayiflatiyor mu?
Beni fena zayiflatti sanirim su kaybi oldugu icin. Kullanamadim.
Acaba bana mi oyle bir etki yapti baska bir hap denesem mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?