- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Doğum kontrol hapını öneriyormusunuz kızlar bebek düsünmüyoruz yeni evliyiz bi zararı olurmu sonradan bebek olayında ? Hic kullanmadım bi markası falan varmı aynımı eczaneden istesemBen iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ekstra olarak eşim üstüne düşeni yapıyor, ben de garanti olsun diye başladım..
2 ayda 6 kilo aldım yaa, iştah durumları falan aynı, değişen bir şey yok,
Ama niye kilo aldırdı bana yaaa?
Sen kullaniyomusun cnm ben takmaya takarim sorun yokta iliskide cogu erkek hissediyo yaziyo sayfada bide ara kanama yapabiliyomus spiralle kanamalardan gina geldi zaten
ya dkh kullandığında bacağında dayanılmaz ağrı olan oluyomu yoksa bi tek beni mi buluyobu illet
Sağlık ocağında canım. BeleşAylik igneleri nerede yaptiriyosun cnm fiyatlari nedir
Aklima yatti cnm bi alip denemek istiyorum bir ay bir pakette bi tane mi oluyoyoo kesinlikle hissetmiyor iki taraf da
hap kanama yaptığı için buna geçtim çübkü daha az hormon var
ben bu ay kullanmadım ama 2 sene kullandım bana çok uygun bi ürün.
ve doğru yere yerleştirdiğinde orada olduğunu hissetmiyorsun
Denedik cnm ama hosuma gitmedi nedense sevemedimkondom sevmiyorum diyenleri pek anlamıyorum zira incecik olanları var hissetmiyorsunuz bile.denediniz mi yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi sevmiyoruz diyorsunuz?
ayrıca geri çekilme de korunma yöntemi değildir unutmayın
ayni sebepten hicbir kimyasal yontem kullanamiyorum, üstelik daha once 6 sene ayni hapi kullandim hic sorun ysamadim. Dogumdan ve emzirmeden sonra tekrar kullanayim dedim, 2. Ay davul gibi sistim hastanelik oldum, doktor bidaha asla kullanmayacaksin dedi, zaten sigara kullandigim ve gebelik tansiyonu gecirdigim icin kullanmamasi gereken gruptaymisim. O donem sanal anjiyo bile yapildi cigerlerime pihti atmis olabilecegi icin.
hayır caım sigara kullanmıyorumsigara kullanıyor musun?
bir kontrole git derim, damar tıkanıklığı varsa dhk bunu artırıyor diye biliyorum.
Aynen, anlamıyorum ben mi öküzüm de farkı hissetmiyorumkondom sevmiyorum diyenleri pek anlamıyorum zira incecik olanları var hissetmiyorsunuz bile.denediniz mi yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi sevmiyoruz diyorsunuz?
ayrıca geri çekilme de korunma yöntemi değildir unutmayın
Bende hap dusunuyorum annem sakin kullanma iyi degil diyo kafam karisti valla
Herkesın bunyesı farklı.. Kimine göre hap iyi gelir kimine göre yan etkisi fazla olur...niye iyi değilmiş , ben 10 yıl kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım , 5-6 yıldır sprial takılıydı çıkardık ve kaç aydır hamile kalamıyorum ,
niye bıraktın diye sorarsan ,ağır miğren hastasıyım onun yüzünden bırakmak zornda kalmıştım.
Aynen, anlamıyorum ben mi öküzüm de farkı hissetmiyorum
Hadi erkek dese anlayacağım onlar için mutlaka fark yaratıyordur da ben valla anlamıyorum, hatta "lan yoksa?" diye düşündüğüm bile oluyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?