- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
bi kadın doğum doktoruna gidin ona danışın o şekilde başlayın hapa madem içinize sinmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanıyorum zaten
durex çilekli olanını deneyin millet
Ay zorla kullanmadığım şeyleri aldıracaksınız valla sırf meraktanEveett bende önerıyorum enfes kokuyo
Al beee farklı farklı deneyın Ben notumu aldım durexın yenı çıkanını alcam bakalım şu aldıklarımzı bıtsın :))Ay zorla kullanmadığım şeyleri aldıracaksınız valla sırf meraktan
Ya ben olayı hiç bölmek istemiyorum, gerek de olmayınca kullanmıyorum hiçAl beee farklı farklı deneyın Ben notumu aldım durexın yenı çıkanını alcam bakalım şu aldıklarımzı bıtsın :))
Bir şey sormak istiyorum, peki sigara değil de nargile de aynı etkiyi yapar mı hap kullanıldığında?doktorum sigara içmeyen kadınlar için hap önermişti ama sen bunu kendi doktoruna danışsan daha iyi olur
ONU BİLMİYORUM DEDİĞİM GİBİ SANA EN GÜZEL CEVABI DOKTORUN VERİRBir şey sormak istiyorum, peki sigara değil de nargile de aynı etkiyi yapar mı hap kullanıldığında?
Evde nargilemiz var, eşimle beraber içiyoruz da arada.
Teşekkürler..ONU BİLMİYORUM DEDİĞİM GİBİ SANA EN GÜZEL CEVABI DOKTORUN VERİR
dogum kontrol hapi kullanabilirsin, bende kullandim bir ara.İyi aksamlar kizlar ben spiralle korunuyorum 1 senedir ama surekli ara kanamam oluyo iki aydirda dogru duzgun temiz kalamadim desem yeridir
Spirali cikarmayi dusunuyorum
Esim korunamiyo genellikle kaciriyo ona guvenmiyorum
Kondom ikimizde sevmiyoruz ama bi oneride bulunurmusunuzNapicagicagimi sasirdim
Aylik igneler de duzensizlik yapiyo mu acaba
Koptum ya:)Geriye sevişmemek kalıyor benim bildiğim Kesin çözüm hem
Insanlar hala haplar kotu hurafesine inaniyor mu...hayret.