- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.599
- 448
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Doğum kontrol yöntemi olarak değil tabii ki. İkisi de takılıp çıkarılıyor ya o bakımdan.Tampon mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kontrol yöntemi olarak değil tabii ki. İkisi de takılıp çıkarılıyor ya o bakımdan.Tampon mu?
ya dkh kullandığında bacağında dayanılmaz ağrı olan oluyomu yoksa bi tek beni mi buluyobu illet
Cogu insana yaramiyomus cnm banada yaramadi oglum 15 aylik iki yasinda dusunuyorum yani 7 ay daha korunmam lazimBende taktiracagim inşallah sorun olmaz. Benim koca prezervatif olayına yanasmadi. Hoş ayda bir defa da beraber olsak artık korkuyorum tekrar kalırım diye. İğne olayını bende düşündüm ama yan etkileri gözümü korkuttu. Şayet tekrar çocuk istiyorsan igneyi önermem
bildiğim karaıyla yok ama kendim bi kalp operasyonu geçirdim 1.5 yaşında alakası var mıdır ki kalp deliği varmış bende onun için olmuşumAilede kalp damar hastalığı ya da pıhtılaşma problemi var mı
bildiğim karaıyla yok ama kendim bi kalp operasyonu geçirdim 1.5 yaşında alakası var mıdır ki kalp deliği varmış bende onun için olmuşum
Bacağında ağrı oluyorsa kullanmanı tavsiye etmem.ben 3 senedir kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.ilaçtan da kaynaklanıyor olabilir durum.bildiğim karaıyla yok ama kendim bi kalp operasyonu geçirdim 1.5 yaşında alakası var mıdır ki kalp deliği varmış bende onun için olmuşum
off off adt düzensizliğim var dkh verecek diye dr ye gitmiyorum artık gözüm nasıl korktuysa dediğn gibii muhakkak çünkü onu kullanınca bacagımdaki damarlar zonkluyo sanki bi yerde tıkanmış patlayacakmış gibi oluyo koruncam diye inat ettim bacağım beni değil ben bacağımı taşıdım sankiAlakası olabilir mutlaka doktora danış benim ailemde var mesela, dedem babannem anneannem hep kalp ameliyatı oldu kalp hastalıkları vardı babamı da yüksek tansiyona bağlı aort diseksiyonundan kaybettik, pıhtılaşma problemleri yaptığı birçok kez haber oldu zaten
off off adt düzensizliğim var dkh verecek diye dr ye gitmiyorum artık gözüm nasıl korktuysa dediğn gibii muhakkak çünkü onu kullanınca bacagımdaki damarlar zonkluyo sanki bi yerde tıkanmış patlayacakmış gibi oluyo koruncam diye inat ettim bacağım beni değil ben bacağımı taşıdım sanki
Varis varsa hap ona dokunuyordur.off off adt düzensizliğim var dkh verecek diye dr ye gitmiyorum artık gözüm nasıl korktuysa dediğn gibii muhakkak çünkü onu kullanınca bacagımdaki damarlar zonkluyo sanki bi yerde tıkanmış patlayacakmış gibi oluyo koruncam diye inat ettim bacağım beni değil ben bacağımı taşıdım sanki
sordum canım ikisine de sordum öyle bi etkisi olmaması lazım diyolar sözleşmiş gibi bende kullanmıyorum bırakalı 3.5oldu ama acının tarifini bugün bile yapabiliyorumJinekoloji ve kardiyolojiden ortak fikir al ki ben yerinde olsam kullanmam kullanmıyorum da zaten
sordum canım ikisine de sordum öyle bi etkisi olmaması lazım diyolar sözleşmiş gibi bende kullanmıyorum bırakalı 3.5oldu ama acının tarifini bugün bile yapabiliyorum
aslında şuan yok ama riskli gruptaym sanırım o yüzden kendimce tedbirler almaya çalışıyorumVaris varsa hap ona dokunuyordur.
evet hatta ben uyduruyomuyum yani diye çıkıştım ilk sizde görüyoruz bu vakayı dediler anlamadım bende çevremde çok kullanan var ama bu dertten yakınan benim sadeceOlmaması lazım ne demek yahu bir hekim olarak netçe alakası yok de ucu açık konuşmuşlar
evet hatta ben uyduruyomuyum yani diye çıkıştım ilk sizde görüyoruz bu vakayı dediler anlamadım bende çevremde çok kullanan var ama bu dertten yakınan benim sadece
yani çevremde bi tek ben varımİlk sende olur mu kac kez haberlerde denk geldim