Yarin gidecegim kan testi vermeye cok acayip bir his emin de olamiyorum 4 gun var adet gunune bu kadar erken cikmasi sa sasirtti cunku erken gebelik testi degil normal gebelik testiydiAyyy bence hamilesin canımyarın hemen kan tahlili yap kesinlikle doğru sonucu o verecektir
Yarin gidecegim kan testi vermeye cok acayip bir his emin de olamiyorum 4 gun var adet gunune bu kadar erken cikmasi sa sasirtti cunku erken gebelik testi degil normal gebelik testiydi
Kasik agrisi bel agrisi halsizlik ve sinirliklik hali var belirti ise bunlar bide goguslerim birazcik hassasPeki belirtileriniz warmı?
Insallah dediginiz gibidir tesekkur ederim.Bu kadar erken dediğiniz 4 gün var çıkması çok normal bu testlerde. Bunlarda çok hassas artık hemen çıkarıyolar. Sağlıkla devam eder inşallah
Kan vermedim adet gunumu 2 gun gecerse vermeye karar verdim.Hala adet olmadim bekliyorumKan verdiniz mi ne çıktı bende şuan testim öyle çıktı da
Cok tesekkur ederim canim erkenden ogrenip strese girmek istemedim adet gunumun gecmesini bekliyorum kan vermek icinBenim de reglime 1 hafta kala saatler sonra baktığımda çok silik çıkmıştı. Çok şükürhamileyim inşallah senin de istediğin gibi olur
Hamile misin canım inşallah hamilesindirCok tesekkur ederim canim erkenden ogrenip strese girmek istemedim adet gunumun gecmesini bekliyorum kan vermek icin
Malesef hamile değildim uzun zamandır uygulamaya girmiyordum çok geç yazdım kusura bakma lutfenHamile misin canım inşallah hamilesindir
Olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınMalesef hamile değildim uzun zamandır uygulamaya girmiyordum çok geç yazdım kusura bakma lutfen
O testin varsa atarmısınBenim de reglime 1 hafta kala saatler sonra baktığımda çok silik çıkmıştı. Çok şükürhamileyim inşallah senin de istediğin gibi olur
Çok teşekkür ederim :)Olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın
O testin varsa atarmısın
Aşılamadan sonraki günleri üzerine yazmıştımO testin varsa atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?