- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi FalcoJeanny
-
Siz revizyon olacaksınız değil mi? Kalın derili ise bu defaki ödem atma, iyileşme süresi iki katına çıkacak. Cesaretiniz var mı?Şimdi çok kalın etli burunlar öyle ama hafif kalın olanlarda olumlu sonuç gördüm ben şahsen.doktor aslında ne kadar küçülür nasıl bir şekli olur önceden simülasyon ile gösteriyor sonra süre veriyor ben revizyon olacağım için biraz daha uzun sürecek.ilk ameliyatımda net söylüyorum 9.ayda neyin ne olduğu tam olarak ortaya çıkmıştı burnum hala büyük ama zaten ilk ameliyatta hiç küçültme çabası yoktu sadece kemeri almışlardı
Benimki aşırı kalın değilmiş doktorun dediğine göre orta kalınlıktaymış ama revizyon olduğu için 2 yılı bulabilir dedi.benim burnumda baya sorun var malesef önceki ameliyattan kalan o yüzden mecbur olacağımSiz revizyon olacaksınız değil mi? Kalın derili ise bu defaki ödem atma, iyileşme süresi iki katına çıkacak. Cesaretiniz var mı?
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Benimki aşırı kalın değilmiş doktorun dediğine göre orta kalınlıktaymış ama revizyon olduğu için 2 yılı bulabilir dedi.benim burnumda baya sorun var malesef önceki ameliyattan kalan o yüzden mecbur olacağım
İnşallah biraz küçülse sorunlar gitse benim için yeterli.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Burun ucunuz odemlidir hala incelebilir çok içeri çökme durumu yoksa bekleyin biraz daha. Doktorunuz ne diyorBugün ameliyatımın 45. günü. 30. günümde kortizon iğnesi oldum burnumdan. Kistleşmiş bi ödem vardı gözlerimin alt kısmına doğru. Ödemi çok güzel dağıttı ama son bir haftadır işaretlediğim kısım içeri çöktü. Dokunduğum zaman iyice içeri gömülüyor. Ödemlerden dolayı mı burun ucum ve burun sırtım havada duruyor yoksa yolunda gitmeyen şeyler mi var anlayamıyorum
2 hafta sonra 2. Ay kontrolüm var. O zamana kadar bekleyeyim dedim. Son görüştüğümüzde çökme yoktu iğne sonrası oldu dediğim gibiBurun ucunuz odemlidir hala incelebilir çok içeri çökme durumu yoksa bekleyin biraz daha. Doktorunuz ne diyor
Düzelir umarım2 hafta sonra 2. Ay kontrolüm var. O zamana kadar bekleyeyim dedim. Son görüştüğümüzde çökme yoktu iğne sonrası oldu dediğim gibi
Kortizon dozunda ve gereken bölgelere yapılmazsa çok zararlı bir şey. Benim de kortizon sonrası bı kaç sorunum oldu ve dozu az olmasına rağmen ..2 hafta sonra 2. Ay kontrolüm var. O zamana kadar bekleyeyim dedim. Son görüştüğümüzde çökme yoktu iğne sonrası oldu dediğim gibi
Bayağı az yaptı aslında, ve işaretlediğim kısma değil yanlara doğru yaptı iğneleri. Burun ucumda bayağı ödem var zaten fotoğrafta da anlaşılıyor ama o kısmın çöküklüğü bundan bağımsız benceKortizon dozunda ve gereken bölgelere yapılmazsa çok zararlı bir şey. Benim de kortizon sonrası bı kaç sorunum oldu ve dozu az olmasına rağmen ..
Burnun ilk boyutuyla çok oynamamış değil mi bana öyle geldiBayağı az yaptı aslında, ve işaretlediğim kısma değil yanlara doğru yaptı iğneleri. Burun ucumda bayağı ödem var zaten fotoğrafta da anlaşılıyor ama o kısmın çöküklüğü bundan bağımsız bence
Burnumun öncesi halini eklemiştim foruma ekleyeyim tekrar. Boyutuyla nerdeyse hiç oynamadı ben istemedim çünkü. Sadece kolumella kısmını kaldırdıBurnun ilk boyutuyla çok oynamamış değil mi bana öyle geldiyani belirgin bir kısaltma yok
Bütçem olsa kendime gelir gelmez gider yaptırırdım o kadar diyimBurnumun öncesi halini eklemiştim foruma ekleyeyim tekrar. Boyutuyla nerdeyse hiç oynamadı ben istemedim çünkü. Sadece kolumella kısmını kaldırdı
Umarım şu çöküntü işi bozmazBütçem olsa kendime gelir gelmez gider yaptırırdım o kadar diyimaşırı iyi oldu
Doktorunuz kimdi acaba öğrenebilir miyimUmarım şu çöküntü işi bozmazevet ben de herkese tavsiye ederim canım doktorumu
Sinan KöyceğizDoktorunuz kimdi acaba öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?