- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
- Konu Sahibi FalcoJeanny
-
Thanks babyCanım Orhan Murat Özdemir'in sitesinde bu konuyla alakalı çok soru cevap vardı. Şimdi bulamam, bir ara tüm soruları okumuştum. Linki şu:
Çokça bilgi var sitede. Soru cevap kısmı aşağıda. İstersen sen de soru sorabilirsin. Ben bir ara sürekli soru soruyordum adama.
Bugün sayfasını kontrol ettim, sen soru yazmış mısın diye. :) Bence soruyu direkt sor. Arada ben de kortizon konusuna denk gelirsem sana atarım mesajı.Thanks babyBu doktoru biliyorum.Masaja da karsiydi, bakayım kortizon icin ne demiş :)
Kalın derili bir burna sahiptim. Sadece burun ucu düşüklüğüm olduğundan ameliyat olmak istedim. Tel pişmanlığım ameliyattan sonra burnumda siyah noktaların artmasıydı. Hala da var yapısı değişti resmen muzdaribim. Kortizon iğnesi de kullanmadım ayrıca.Kalın derili olupta burun estetiği olan ve iyileşme sürecinde "kortizon iğnesi" vurulanlar var mı ? Kaçinci ayda vuruldunuz,yan etkileri oldu mu ? Yan etkilerinden korkuyorum,doktorların birçoğu yapma taraftarı iken birçoğu da asla önermiyor...Zamanla deri üstünde deformeler ve çökmeler olabiliyormuş,ödem harici sağlıklı dokuyu da incelttigi konuşuluyor...Süreci yaşamış olanlar,tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Kaç ayda attınız ödemi, kalın derili ödemi biraz daha geç iniyorKalın derili bir burna sahiptim. Sadece burun ucu düşüklüğüm olduğundan ameliyat olmak istedim. Tel pişmanlığım ameliyattan sonra burnumda siyah noktaların artmasıydı. Hala da var yapısı değişti resmen muzdaribim. Kortizon iğnesi de kullanmadım ayrıca.
Evet 1 buçuk seneyi buldu benim…Kaç ayda attınız ödemi, kalın derili ödemi biraz daha geç iniyor
1,5 yıl sonra ödemleri tamamen attığınızda şekilde düzelme oldu mu? Ödem dediğiniz, eğriliğe de sebep olmuş muydu, yoksa bu doktorlar bizi mi kandırıyor?Evet 1 buçuk seneyi buldu benim…
Eğrilik falan olmadı ben büyük bir burna sahip olduğumdan hiçte ameliyat olmuş gibi görünmedim. Üstelik burun deliklerim de burun ucunu kaldırdığından epey geniş göründü ya da genişledi bilemiyorum1,5 yıl sonra ödemleri tamamen attığınızda şekilde düzelme oldu mu? Ödem dediğiniz, eğriliğe de sebep olmuş muydu, yoksa bu doktorlar bizi mi kandırıyor?
2 yıl sonra yapilan kortizonun hicbir etkisi olmaz bence burun tamamiyle oturmuş olur 2 yilda2 yıl sonra düşünün derim bana doktor öyle söylemişti.
Hayır kortizol değil kalın derili burunda 2 yıla kadar ödem olabilir demek istedim.benimde burnumun uç kısmı kalın üst kısmı ince doktor öyle söyledi.2 yıl sonra yapilan kortizonun hicbir etkisi olmaz bence burun tamamiyle oturmuş olur 2 yilda
Anladim,evet ödemi geç atıyor ama süreç sonunda çoğu kalın derili burun nahiflesmiyor malesefHayır kortizol değil kalın derili burunda 2 yıla kadar ödem olabilir demek istedim.benimde burnumun uç kısmı kalın üst kısmı ince doktor öyle söyledi.
Şimdi çok kalın etli burunlar öyle ama hafif kalın olanlarda olumlu sonuç gördüm ben şahsen.doktor aslında ne kadar küçülür nasıl bir şekli olur önceden simülasyon ile gösteriyor sonra süre veriyor ben revizyon olacağım için biraz daha uzun sürecek.ilk ameliyatımda net söylüyorum 9.ayda neyin ne olduğu tam olarak ortaya çıkmıştı burnum hala büyük ama zaten ilk ameliyatta hiç küçültme çabası yoktu sadece kemeri almışlardıAnladim,evet ödemi geç atıyor ama süreç sonunda çoğu kalın derili burun nahiflesmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?