- Konu Sahibi cybernuran
-
siyahını ve ten rengini kullanıorum miorre nin korsesi göğüs altı askılı korse kesinlikle harika bişey o da aşağı doğru inme sorunuda yok bi beden hatta iki beden bile incelmiş gibi oluyosunuzalışveriş çılgınlığım tuttuğundan dolayı biçok şeyle beraber bende olmayan rengindende söyledim demin. tipi böyle göğüs altı olduğu içinde göğüsleri basık küçük göstermiyo ben bide önden push up sütyen kullandığımda taş gibi oluyorum şahsen ]
aranızda internetten iç çamaşırı alışverişi yapan varmı arkadaşlar? ben korsemi netten almak istiyorum hangi siteye güvenebilirim bilemedim
merhaba bende üst 36 alt 38 giyiyorum biraz göbek ve düşük bel den dolayı yanlarım çıkmış durumda gece yemeklerini kestim meyva yogurt gibi şeylerle geçiştiriyorum vardiyalı çalıştığım için eve geldiğimde gece acıkıyorum evet gelelim konumuza dün 19 tl korse aldım aşağıda resmi olan bu gün giydim ilk gün tecrübelerim Eki Görüntüle 381526
1 wc işi çok zor ağ kısmında açık bölüm var ama yeteri kadar açık değil (öneriniz var mı )
2 kaşıntı yapıyor
3 eve geldiğimde çıkarttım ve karnımda bir ağrı var et bölünmüş gibi
4 sıkı tutuyor daha düz gözteriyor
5 popo daha yukarıda duruyor ve çok güzel gözüküyor
6 diz bölgesi dar pantolonda iz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?