Korsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağımNe kadar verirsiniz. Bedeniniz ne su amfa buyuk geldi
Tmm cnm sagol ama sanirim m bana da büyük gelirKorsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağım
öpüyorumTmm cnm sagol ama sanirim m bana da büyük gelir
Korsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağım
EvetKorse satışta mi hala?
Iyi gunler korse sayıldımi askılı ilanlı ten rengi nedir son fiyat ne olur size nasıl ulaşabilirimKorsenin bedeni m yamuna sitesine gidince kendi bedeninizi kıyaslayabilirsiniz. Ben 200 tl ye almıştım 140 tl ye veririm ben de satınca s beden alacağım
Korseniz hala satılık mıMerhaba kızlar Doğumdan sonra instagramdan yamuna korse den lateks korse aldım ancak acele etmişim şişliklerim inince beden büyük geldi ve 1 hafta kullandığım için de haklı olarak iade edemedim. M beden korse instagram da yamuna korse araştırın ben az taktım ama bence güzel hatta bu satılırsa s beden kesin alacağım öptüm sizi
Korseniz hala satılık mı ve askılı miselamlar. yamuna m beden siyah lateks korsem var. 1 ay kullandım. 200 tl ye almıştım, 130 tl ye satabilirim.
fiyat olarak ne düşünüyorsunuzArkadaşlar bende askılı modelin L bedeni var alalı yaklaşık 4 ay oldu ama çok az ve temiz kullanıldı ara ara taktım ve hep atlet üzerine giydim daha küçük bedene gectigim için satıyorum
Fatura ve orijinal ambalaji ile birlikte göndericem