- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
-
- Konu Sahibi ayysskolik
sonuçlar nasıl acaba? bende istiyorum simit için
ben işim gereği hep oturuyorum kamburluk ıcın almısdım gecen sene ... hatta buradan aldım korse işe yaradı omuzlarımdaki çıkıklıklar duzeltı
bende şimdi bunu soracam size
buradan almayı dusunuyorum
sağlıksız degilmi ya mideyi sıkmasıbu korse nereden temin edilir ve mideyi siktigi icin daha az yemeyi sagliyormu? kac ay kullanmali istenen sonuca ulasmak icin?
129 lira mı
Merhaba. Düzenli kullana bildiniz mi ? Nasıl gidiyor korse maceranız merak ettim. Bende 23 gündür kullanıyorum ve bayağı etkili gerçekten. Birbirimizi motive edebiliriz. Ben de konu açmıştım bir bak istersen komşum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bel-egitici-korse-deneyimim.887269/page-2
Şimdi okutcam konunu, süpersin 23 gün çok iyi..
Ben bir türlü başlayamadım sinir oluyorum tembelliğime
Ölçüldün müü??
Ben bu korseyi bya önce görmüstüm internet üzeri alisveris saglayan sitelerde o zamanlar öyle pek bi istegim olmamisti( zayiftim ) sonra gecenlerde uyku tutmadigi bi gece bi aliaveris sitesinde dolasiyordum Cin üzeri geliyo mallar yani asla bilemiyceginiz bi sonuc 10€ ya denk geliyodu aldim hizlida geldi 3 gündür takiyorum gögüs altindan ic camasir yerine kadar. Ve simdiden farki hissetmeye basladim yani fark olmada bile sirtimi dik tutuyo is yüzünden cok kosturdugun icin agrim oldugu olurdu simdi cok rahatim bence deneyin derim kizlar aksatmayin
Yok ya ondan degil sanirim ama baya alan filan olmus önce yorumlari okudum yani 120 tl filan odemeye gerek yok bence. Birazda termal gibi böyle :)Ne kadara aldin? Yamuna clothes mi? Instagramda şu meşhur korseciden
Simdi baktim ismi FeelinGirl Latex Waist Cincher diye geciyo ben yurtdisindan aliyorum 10 € gelmisti 91 den düsmüs kargoya 4 ödedim 15 de iste. Her türlü 130 tl den iyidirNe kadara aldin? Yamuna clothes mi? Instagramda şu meşhur korseciden