Bölgesel İncelme Korse kullanmaya başladım..

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ben işim gereği hep oturuyorum kamburluk ıcın almısdım gecen sene ... hatta buradan aldım korse işe yaradı omuzlarımdaki çıkıklıklar duzeltı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben işim gereği hep oturuyorum kamburluk ıcın almısdım gecen sene ... hatta buradan aldım korse işe yaradı omuzlarımdaki çıkıklıklar duzeltı

Hangi ara aldınız bugün almayı düşünüyorum demişsiniz site linki verip.
Reklamınızı belli bir kurguya oturtmanız lazımdı, olmadı ama
bende şimdi bunu soracam size
buradan almayı dusunuyorum

Canım bende almayı düşünüyorum intarnetten mi aldın? Şu simitlerden bıktım ya ne yaptıysam işe yaramadı

Korseyi oldum olası hep istemişimdir özellikle eskiden takıldığı gibi arkadan ipli olurdu ya Rönesans kadinlarinin üzerinde neyse araştırma yapıyorum waist training corset diye bir marka mı ne ise buldum instagramdn bir butik 179 tl fiyat veriyor ve bir tek kendinin orjinal sattığını falan söylüyor lateks olmalıymış falan. Bel icin olan baska markalara göre daha kısa bu yüzden simit denilen bölgeyi sanki sarmaz gibi? Gerçi yurtdışı satılma sisteminde gövdenin uzunluğunu ölçüp sipariş veriyorsun da burada korse bulmak zor

Şimdi okutcam konunu, süpersin 23 gün çok iyi..
Ben bir türlü başlayamadım sinir oluyorum tembelliğime
Ölçüldün müü??

Şimdi okutcam konunu, süpersin 23 gün çok iyi..
Ben bir türlü başlayamadım sinir oluyorum tembelliğime
Ölçüldün müü??

İyi hissetmek isminde bir psikoloji kitabı okuyorum bu aralar. Orada çok sevdiğim bir bölüm var. Bir işe başlamak için önemli olan istek mi eylem mi? Bizler bir şeyi yapmak için önce ilham gelsin diye bekleyip duruyoruz. Halbuki doğru olan eylem... Bir şeyi yapmaya başladıkça daha çok motive olup, daha istekli oluyoruz. Ben eyleme geçtim ve inceldiğimi gördükçe daha çok motive oluyorum. İnce bir bel hayal et ve hemen eyleme geç

Ben bu korseyi bya önce görmüstüm internet üzeri alisveris saglayan sitelerde o zamanlar öyle pek bi istegim olmamisti( zayiftim ) sonra gecenlerde uyku tutmadigi bi gece bi aliaveris sitesinde dolasiyordum Cin üzeri geliyo mallar yani asla bilemiyceginiz bi sonuc 10€ ya denk geliyodu aldim hizlida geldi 3 gündür takiyorum gögüs altindan ic camasir yerine kadar. Ve simdiden farki hissetmeye basladim yani fark olmada bile sirtimi dik tutuyo is yüzünden cok kosturdugun icin agrim oldugu olurdu simdi cok rahatim bence deneyin derim kizlar aksatmayin

Ne kadara aldin? Yamuna clothes mi? Instagramda şu meşhur korseciden

Merhabalar... Sayfa da bir çok kez yazdım yine yazayım bayanlar instagramdan almadım. Orada ki fiyattan çok daha ucuza aldım. Yurt dışından sipariş verdim.

Sende verebilirsin ki yani benim türkiyede yasayan bi sürü arkadasim var ordan alan. Simdi buraya yazsam banlanir miyim bilmiyorum ki :)

Ben de çok istiyorum ama normal çıtçıtlı korsede bile karnım ağrıyor,kalbim sıkışıyor.Çok mu dar oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…