Bölgesel İncelme Korse kullanmaya başladım..

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

ayysskolik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
850
1.058
Merhaba Arkadaşlar,

Amacım reklam değil, sürekli sizlerinde reklamını gördüğü bir markadan bel eğitici korseden aldım.
Aslında zayıf bir insanım maksadım zayıflamak değil, amacım simitlerimi yok etmek!! Yıllardır düşük bel pantolonla mahvettim. Şimdi 2 senedir toplamaya çalışıyorum ama zor gibi gözüküyor.. Tabi korse işe yarar ise, zor olmayacak

Bu konuyu da kendimi teşvik edip hergün takmak için açıyorum. Eğer sorularınız var ise cevaplamaya hazırım.
Belim 83 bugün 8 saat korseyi taktım.
2 hafta sonra tekrar ölçücem, umarım hergün takabilirimm

Selamlar tekrar, kimse yazmamış ama ben yazmaya devam edeyim 1 saat oldu takalı bakalım kaç saat kalacak:)

bu korse nereden temin edilir ve mideyi siktigi icin daha az yemeyi sagliyormu? kac ay kullanmali istenen sonuca ulasmak icin?

Benimki öyle değil ama, waist training derler gavurlar türkçesi bel eğitimi, şu kim kardashian korsesinden hani bel incecik popo kocaman
bian gözümde canlandırdım. benim üst taraf ince aşağısı baya dolgun. senin dediğin korseden kullansam aman Allahım kim bilir ne olurum. bunun popo için olanı falan yokmuymuş

bu korse nereden temin edilir ve mideyi siktigi icin daha az yemeyi sagliyormu? kac ay kullanmali istenen sonuca ulasmak icin?

Kullanmaya yeni başladım, evet mideyi sıktığı için az yiyorsun ama bence bununla 40 bedenden 36 ya düşmeyi hedefleme..
Zayıflamak için spor şart. Ben sadece kilo alıp vermekden çıkan simitlerimi düzeltmek için kullanıyorum. He kilo verirsem onuda yazarım..

ben ona 129 lira versem kullanmadan zayıflarım. hazdemem ki yemekten kesilirim
Ahahaha kız o kadar para verme 1 ay boyunca bi kase yogurt birer tatlı kaşığı zerdecal zencefil tarçın karıştır spordan yarım saat önce ye
Sopayla bel inceltme hareketi YP
Her gün ters mekik çek
Tamamdir:)) ben 1 ayda böyle kurtuldum ve sürekli yüksek bel pantolon giyerek tabi :)

Hahha:)) alemsinizz

Yaklaşık bir buçuk senedir yüksek bel pantolon giyiyorum ve 5 ay spora gittim zayıflıyorum ama simitler öyle duruyo yada brn kafamda büyütüyorum. Şimdilik denemeden bilemiyeceğimm

Özelden mesaj at sana canım nerden aldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…