• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Korpus kallosum hipoplazisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sizin bebeginiz kac yasinda siz nasil ogrendiniz?
Bizim hem ince motor ve kalin motorda problem var.
Bize doktorlarin soyledigi cocugunuz asla iyilesemiycek asla normal bir cocuk olmayacak dediler.cok kotuyum dunya basima yikilmis gibiyim.o yuzden konu acma ihtiyaci duydum bu hastaligi tasiyan kisiler nasil gelisiyor ve nasil buyuyor diye.
ÇOCUGUNUZ ŞUAN NASIL ?

merhaba eylem hanım benım oğlum 3 yaşında bizimde teşhisimiz corpos kallasum hıpoplazik
ama önce şunu söyliyim asla hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin. sevgiyle iyileşmeyen rahatsızlık yoktur biz yürüyoruz koşuyoruız konuşmuyoruz henüz ama iyiye giden bir eğitim dönemimiz var en önemlisi de bu iyi bir özel eiğitim öğretmeniyle yaşıtlarını yakalama ihtimalleri çok yüksek .
Merhaba 6aylik kızıma konan teşhis sanırım bu bunu yaşayanlar nolur yaşadıklarımızı paylaşın nasıl bir yol beni bekliyor

Merhaba, 5 yaşındaki kızımda beyin mrında tesadüfi şekilde korpus kallozumda ince görünüm saptandı, egg, tomografi temiz şükür. Kızımda hiç bir sağlık problemi yok binlerce şükür. Bu neden oluyor acaba, forumda siz dikkatimi çektiniz, sizinki de önce sanırım, sizin yavrunuz nasıl, ilerde sorun yaratır mı bu durum? teşekkürler
Merhaba durumunuz nedir yavrunuz nasıl ?

Back
X