• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin garip huyları var

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba
benim gibi Tr de dogup büyüyp Almanayaya gelin gidenleri dinlemek cok isterim..eslerinizin garip huylar var mi?? size garip gelen ters gelen..ben esimi cok seviyorum severekte evlendim ama bazan beni sinir ediyor..bir kere ya duygusuz yada duygularini belli etmiyor..cok soguk..bebege karsida soguk..keyfi olursa alip seviyor..daha bircoksey..lütfen bana sizde eslerinizin size ters gelen huylarindna bahsedin sadece benimki mi böye? kötü adam degil ama degisik iste..

kişiler,karakterler,yetiştirilme tarzı..

bunlar farklılık arz eden şeyler.

ne eşlerimiz bizim istediğimiz gibi olabilir tam anlamıyla

nede biz onların istediği gibi..

zamanla huyunu alıyor beklentilerini ona göre ayarlıyorsun..

aradaki sevgi bağlayıcı olan tek şey..

tabi zamanla oturuşuyor tüm bunlar...:34:

tatlım koly değil farklı kültrler bir evin içinde aile dışnda bir birey ve yeni bir bebek üstelik hem baba hem eş... bunlr yavs yavş düzelir

ah be güzelim erkekler Mars'tan, kadınlar Venüs'ten... kimin kocası ona değişik gelmez ki? biz de kocalarımıza değişik geliyoruzdur. seninle aynı tarz ailede, aynı ortamda.... çok benzer büyüse bile "erkek" yani :)

Ben onu bunu bilmem benim kocam aşkım canım diye seslenirdi şimdi adımı bile söylemiyo bişey söyliceği zaman baksana alsana yapsana falan filan yanii diyeceğim şu ki ; evlendikten sonra noluyosa bu erkeklere sahiplenme oluyo heralde değişiveriyolar..
Bizim gibi avanaklarda bi sarılmak bi el tutmak şevkat görmek için peşinde deli divane oluyolarrr :D hepsi böyle olmayabilir ama %80 böylee gördüğüm kadarıyla :19:

Ben de Almany'da doğup büyüdüm, şuan Türkiye'deyim...
Acaba benim de eşim arkamdan ne tuhaf huyları var şunun diyor mudur diye merak ettim şimdi :1:

Son düzenleme:
cevap veren hanimlara cok tesekkür ederim.konumun basligi degismis..ben Turkiyeden Almanyaya gelin geldim..benim gibi olan hanimlar kocalarinizin bazi huylari siz garip geliyor mu acaba???

cnm benim eşim ilk zamanlar bana prensesim aşkım vb.şeylerle hitap ederdi ben ona unutup ismiyle seslendiğim zaman bile bana kızardı isim söylemeyi yasaklamıştı ama şimdi ismimi dahi söylemeye tenezzül etmiyor.baksana alsana hatta kaba tabirler emir verici ifadeler vb.arkadaşın yazdığı gibi:((

bence bu durumun almanya da yada türkiyede büyümekle ilgisi yok. en onemli etken insanın yetistiği aile. tabı buna gore yoresel değisikliklerde oluyor.biz kadınlar güzel sozler duymak ,ilgi, alaka bekliyoruz doğal olarak ama nerde erkeklerde o incelik.benim eşim kendi soylemiyor diye yüzsüzlüğe vurdum ben soruyorum beni seviyor musun? diye adam onada "hııı" diye cevap veriyor. yanı sadece sizin kocanız garip değil erkek milleti komple garip, biz kadınlara göre...

Back
X