Koronayım, koku kaybı var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 haftalık hamileyken covit oldum koku tat kaybı gitti on güne geri geldi. Şuan çok hassasım köpek burnu gibi tüm kokuları alıyorum acaba diyorum ilk üç ayı atlattıktan sonra mi gelseydi koku duyum
Oy kiyamam keske bende oyle olsam ne büyük nimetmiş rabbim aratmasin kimseye

Sakin olun. Benim 35 günde geri geldi. Ama geldi.
Insallah ya valla sakin olmaya calisiyorum ama biraz psklojik olarak yipranmisim sanirim elimde olmadan takinti haline getirdim

Cok tesekkur ederim canim sakin olmaya calisicam sizede cok gecmis olsun

Koku egzersizi yapiyorum canim benide telaslandiran bu 1.5 sene koku alamamak ne demek allah korusun 4 ay sonra bebegimi alicam kucagima kokusunu icime cekemezsem ne yaparim allahim kimseye yasatmasin cok zor

Koku egzersizi yapiyorum canim benide telaslandiran bu 1.5 sene koku alamamak ne demek allah korusun 4 ay sonra bebegimi alicam kucagima kokusunu icime cekemezsem ne yaparim allahim kimseye yasatmasin cok zor
Kotu düşünmeyin. Koku egzersizine devam edin. İnşallah o zamana kalmadan geri gelir

Hiç korkmayın ne size ne bebeğinize bir şey olmayacak kötü düşünüp bebeğinizi de üzmeyin. Bol su bol c vitamini için bir haftaya kalmaz atlatırsınız inşallah

Hiç korkmayın ne size ne bebeğinize bir şey olmayacak kötü düşünüp bebeğinizi de üzmeyin. Bol su bol c vitamini için bir haftaya kalmaz atlatırsınız inşallah
Insallah canim cok sagol

Kekik nane ve okaliptus yağlarını suya karıştırıp kalorifer peteklerinin üzerine koyun, sık sık keskin kokulu şeyler koklayın, buruna hatırlatma yapmak önemliymiş. Sakin olun geçecektir.

Kekik nane ve okaliptus yağlarını suya karıştırıp kalorifer peteklerinin üzerine koyun, sık sık keskin kokulu şeyler koklayın, buruna hatırlatma yapmak önemliymiş. Sakin olun geçecektir.
Onlari direk kokluyorum petegede koyarim ama cok tesekkur ederim

Bunun icin nette koku acma burun kokusu acma egzersizleri vardi denk gelmstim ingilizce ve turkce aratin instgramda

Öncelikle bi sakın olun bu ne panik...ben 7 aylik hamileyken covid geçirdim.. koku tamamen gitmisti bir ay sonra geldi...geliyor yani merak etmeyin ve lütfen sakin olun rahat olun bol vitaminli beslenin yeter

Öncelikle bi sakın olun bu ne panik...ben 7 aylik hamileyken covid geçirdim.. koku tamamen gitmisti bir ay sonra geldi...geliyor yani merak etmeyin ve lütfen sakin olun rahat olun bol vitaminli beslenin yeter
Canim internet sitelerindeki yazilanlar beni cok korkuttu hic geri gelmeyen falan var diye yazanlar olmus o yuzden korkularik artti bebek icin elimden geleni zaten yapiyorum istahim olmadigi halde zorla meyve sebze tuketiyorum ama iste stres yapmamak elimde degil

Gecenlerde agir rahatsızlık yaşadım ardindan koku kaybı olustu asla koku alamıyordum covid testi yaptırdım negatif cikti ama bence covid idim
8 gun sonundancok az koku almaya başladım ardından yavas yavas gelmeye başladı suan alabiliyorum cok sukur
Umarım sizinde bir an önce gelir cok gecmis olsun

Cok tesekkur ederim canim umarim kisa surer benimde

Merhaba. Öncelikle gecmis olsun ❤ Allah acil sifalar versin. Sahsen gecen sene covid oldum. Tamamen tat ve koku kaybi vardi. Resmen cocuklarimi kokluyamiyordum. Hastalik bittiginde iki haft sonra komple normale döndü. Iyilesmeye odaklanin. Sizdede cabuk döner insallah

Insallah canim cok gecmis olsun sizede

5. Gün gitti koku, tat. 10. Gün hala yok. Omega 3 almaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…