24 haftalık hamile iken covid oldum Eylül basi çok şükür atlattık . Sıkıntı ve stres yapmayın ,bol bol meyve sebze tüketin .Psklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?
Sizede cok gecmis olsun tat ve koku alamayinca beslenme duzenimde bozuldu malesef24 haftalık hamile iken covid oldum Eylül basi çok şükür atlattık . Sıkıntı ve stres yapmayın ,bol bol meyve sebze tüketin .
Çok geçmiş olsun
Siz yinede yemeye çalışın bende de aynı idi hem tat hem koku 1 aya yakın alamadım ama sonra ikiside geri geldi .Sizede cok gecmis olsun tat ve koku alamayinca beslenme duzenimde bozuldu malesef
Insallah benimde geri gelirSiz yinede yemeye çalışın bende de aynı idi hem tat hem koku 1 aya yakın alamadım ama sonra ikiside geri geldi .
Ne guzel 1 haftadir bosuna yasiyormusum gibi hissediyorum cok zormusBende covidim, 4. günümdeyim bende de tat ve koku yoktu ilk 2 gün ama bugün ikiside geri geldi.
Sorma onu bende izledim esime yaptirdim aglancak halimize güldük saatlerce bi kafana tıklatmadigin kaldi onuda yaptirdin diye ama bi ise yaramadi bendePek inanmam ama instada video vardı elini göğsüne mi omzuna mı ne koyup kafasının arkasına vuruyorlarmış koku geri geliyormuş diye. Amerikada bir kayropraktik uzmanı bulmuş yöntemi. Covid olup koku duyusunu kaybeden bi arkadaşım paylaşmıştı, onda işe yaramış. Her yemek öncesi yapıyorlarmış eşiyle birbirlerine. Bi araştırıp deneyin isterseniz. Faydası olur mu bilmem ama zararını görmezsiniz
Insallah canim en buyuk korkum o umarim bende kokusunu alabilirim yavrumun38 haftalık hamileyken kovid oldum 39 haftalıkken doğum yaptım. Bebeğimin kokusunu 1 km öteden alırım.. Merak etmeyin siz de öyle olacaksınızGeçmiş olsun. Güzel beslenmeye çalışın.
Insallah canimçerede çok kişi kovid geçirdi hiç telaşlanma hamile halinle birden olmaz zamanla geliyor yerine kendini üzme
Hic korkma kardeşimde de aynısı oldu tat koku kaybı ama düzeliyor. Cok geçmiş olsunPsklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?
Gecmis olsun canim insallahHic korkma kardeşimde de aynısı oldu tat koku kaybı ama düzeliyor. Cok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?