Koronayım, koku kaybı var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmis olsun valla nasıl bi illet bu anlamadim
Rabbim tekrarını göstermesin, düşmanıma da vermesin. Karantinam bitti ama normale dönemedim henüz.
Size de geçmiş olsun. Sağlıcakla atlatın.

Ben de 33 haftalik hamileyken covid atlattim. Bende koku kaybi olmadi ama esimde 1 haftada geri geldi. Su an omicron cok yaygin. Aslinda bir nevi gecirip atlatmamiza seviniyorum. Bitti, gitti insallah olduydu olacakti diye korkarken.
Bir de calismasi var mi bilmiyorum ama asidan sonra bebege antikor geciyorsa hastaliktan sonra daha cok gecmesi lazim mantik olarak. Yani acikcasi bebegimin covide bagisik olmasini bekliyorum. Bir de internette olumsuz bilgi okurum kafama takarim belki diye dusunup hic arastirmadim, hic bir sey okumadim, normalde okuyup arastirmaya cok onem veren insanimdir ama bu sefer ogrenmek istemedim ben.

Evet hemen anlatıyorum aynı düşüncelerden geçtim
Kasımın başında kovid oldum önce koku gitti sonra da tat gitti. 14 günlük süreçte koku 1 hafta içinde geri geldi. Bu süreçte kahve, kolonya, sarımsak kokladım. Tat için kahve ye dediler yedim ama çok azdı başka da hiç bir şeyin tadı yoktu. 14 gün bitti tat gelmedi. O da yine 1 hafta içinde gelmeye başladı ben eskisi gibi alamam diye korktum ama eski haline döndü. Hiç endişe etmeyin geliyor tabi değişebilir de belki. Siz yine de sakin olmaya çalışın.

Tesekkur ederim cok gecmis olsun

Benim covidden sonra 46. günüm yüzde 5 oranında alabiliyorum diyebilirim koku ve tat hala. Eşimden bulasmisti o iyileşti bende bir gelişme yok.

Öncelikle bi sakın olun bu ne panik...ben 7 aylik hamileyken covid geçirdim.. koku tamamen gitmisti bir ay sonra geldi...geliyor yani merak etmeyin ve lütfen sakin olun rahat olun bol vitaminli beslenin yeter
Kan sulandırıcı kullanmış miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…