- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Linkini vermediğin sürece sadece isim reklam degil diye biliyorum.Söylenebiliyor mu ? Reklam olur diye Söylenmiyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linkini vermediğin sürece sadece isim reklam degil diye biliyorum.Söylenebiliyor mu ? Reklam olur diye Söylenmiyor diye biliyorum
Linkini vermediğin sürece sadece isim reklam degil diye biliyorum.
Daha 2 gün önce bir arkadaşıma ardından da eşime kurdum bu cümleyi.%100 katılıyorum neredeyse 5. Ayı bitiriyorum
Bu son 2 aydır hergün stres sıkıntı belirsizlikle yatıp kalkıyorum asla risk almaya değmez
Şimdiye kadar tam olarak ne bildiler mesela? Hepsi ne hikmetse sonradan sunu bildim, bunu bildim diyor.Batı Astrolojisinde NilayDinç Hanım
Vedik Astrolojisinde AyşenTok hanım favorim
Bu zamana kadar İkisininde dediği hiç bşy teğet geçmedi hep hedef
Ayşen hanım Asıl gökyüzü ile ilgileniyor yani onun dediklerini anlamak için vedikteki haritanızı bilmeniz gerek..Kader daha çok Vedikte ..
Genelde lagna yükselen ve ay burcu baz alınıyor
Babavangayı biliyorum Evet .Şimdiye kadar tam olarak ne bildiler mesela? Hepsi ne hikmetse sonradan sunu bildim, bunu bildim diyor.
Ben astrolojiye kismen inanan ve astrologlara inanmayan biriyim. Ayşen tok u biraz okudum senin dediğin gibi keskin degil ucu acik seyler yazıyordu . Sen kendi görüşlerini de katıyorsun galiba.
Nilay hanima gelince, yasam koclarina inanmıyorum.
Gercek bir astrolog olduğunu düşündüğüm Rezzan Kiraz in düşüncelerini okumak isterdim.
Baba vanga nin kehanetlerini biliyor musun? Belki yillari tam tutmuyor ama söylediği bazi şeyler ilginc.
Ben sizin anlama kapasitenize göre bir cevap vereceğim. İnşallah Allah siz ve sizin gibilerin kaderine bu dönemde hamile kalmayı yazmamıştır. Eğer yazdıysa da sağlık sistemini meşgul etmeden ninelerimiz gibi evde kendi işinizi kendiniz görmeyi nasip eder.
Diyelim hamile kaldin.Milyonlarca gebe kadın var kaç tanesi öldü ?
Doğum yapıp kendisi ve bebeği gayet sağlıklı olan kadınlar var ama herkes hep en kötüsünü düşünüyor .. sadece fikrimi söylüyorum ben çok çocuk istiyorum ve bu ay korunmadım ama sonuç olarak olmadıda .. Hayırlısı dedim geçtim ..Konu sahibide çok istiyorsa denesin hemen olacak diye bi garanti yok olmayacak diye de tabii ama zaten herşeyi bile isteye yapmış olacak ..
Ne okudunuz gökyüzünden allasen ?Meteoroloji hava durumunu haber verince şirk mi oluyor ?
Gaybı Allahtan başkası bilemez gaybın manası Ahirettir ..
Okuma yazma bilmeyen biri yolculuk esnasında acıktım dese şoför km itibarı ile levhadan dinleme tesisi olduğunu görse ve yarım saat sonra yemek yiyeceğiz dese yarım saat sonra yemek yiyor olsalar şoför gelecekten haber vermiş mi sayılır? Cevap vereyim hayır Hayır levhayı okumuş olur ..
Gökyüzü levhadır ..İlmini bilen okur ..
Allah acil şifalar versin kardeş.Hayır tam olarak öyle demedim mayıs 15 ten sonra vakalar da azalma öngörüsü var mayıs ayında büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardada virüs görülme olasılığı var
Dünya çapında da nisan ayında gerilemiş gibi gözlemlenecek retro döngüde yok olmuş gibi davranacak Haziran Eylül aralığı yeniden gözlemlenecek Eylül ayında mutasyona uğramış hali ile görüleceği öngörülüyor
Mevcut kader ise 29 Ekim 2020’de değişir, deniliyor Türkiye açısından.
Eğitim adına okullara dönüş 2020 Eylül sonrası yaşanılacak . Eylül ayı ile birlikte ise 2.dalga gelecek.Yani velhasıl 2020-2023 Satürn toplu insan ve hayvan ölümlerini işaret ediyor yine de En iyisini Allah bilir.
Bizde böyle bi dönemde başladık eşim istemiyordu 1 ay öncesine kadar şimdi Allah tarafından bir istek geldi bende anlamadım deniyoruzmerhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
çocuk için tam karar verdik kendimi hazır hissettim borçlar hafifledi filan ama malum koronanın değiştirdiği bi hayat var dışarda.
erteledikçede hep bi bahane çıkıyor mutlaka... denedik diye hemen olcak diyede birşey yok oda nasip..
kazara olursa zaten sıkıntı yok nasibi varmış. ama bilinçli olarak bebek denemek mantıklımı böyle bi dönemde ?
SanadaAllah acil şifalar versin kardeş.
Konu açıldığında her ne kadar stresin korkunun en dibini yaşıyor olsam da her yeni güne korkunç bir umutsuzlukla başlıyor olsam da arada karnımdaki o çırpınışları duyunca umudum tazelendiği için bebek düşünülebileceğini söylemiştim. Her gün kolonya sürekli evi temizlemek vs doğmamış çocuğa yaptığım kötülüklerin düşürdüğü o vicdan azabını hiç anlatmayım bile. Ta ki bugün 9 yaşındaki öğrencimin de bu illete yakalandığını duyana kadar. Umut ışığı demiştim ya ne ışığı ufacık bir parıltı yok ufukta. Evet yapın dedim ilk başta ama hata yaptığını anlamakta bir erdem. Ne bu ısrarınız ne bu ekonomi sağlık bakanı minvalinde konuşmalarınız yahu? 6. Ayım bitti 7. Aya giderken hastane çantamı hazırlıyorum tek başıma gideceğim kenarda dursun diye. Hepsini geçtim hastane çantasında neler olur diye bir aratın maske eldiven var mı o listede? Doğan çocuklarımızı minnoş kremlerle bile temizleyemeyeceğiz bu gidişle sürekli dezenfekte etmekten... İlaçmış hastalıkmış bu dönemin çocuklarının daha o raddeye gelmeden daha doğmadan aldığı alkol miktarı kimyasal miktarını görseniz aklınız yerinden oynar. Hani Hamileyken saç boyanır mı parfüm sıkılır mı diyorlar ya işler o boyutu çoktan geçti...Hayır tam olarak öyle demedim mayıs 15 ten sonra vakalar da azalma öngörüsü var mayıs ayında büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardada virüs görülme olasılığı var
Dünya çapında da nisan ayında gerilemiş gibi gözlemlenecek retro döngüde yok olmuş gibi davranacak Haziran Eylül aralığı yeniden gözlemlenecek Eylül ayında mutasyona uğramış hali ile görüleceği öngörülüyor
Mevcut kader ise 29 Ekim 2020’de değişir, deniliyor Türkiye açısından.
Eğitim adına okullara dönüş 2020 Eylül sonrası yaşanılacak . Eylül ayı ile birlikte ise 2.dalga gelecek.Yani velhasıl 2020-2023 Satürn toplu insan ve hayvan ölümlerini işaret ediyor yine de En iyisini Allah bilir.
Gökyüzü ile konusamadigim için mi ?Sanada
EvetGökyüzü ile konusamadigim için mi ?