• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona

herkese yapilsa idi keşke
böylece belki taşıyıcı olanlarıda anlar ona göre daha uyumlu tedbirler alinabilirdi.
Emojilerde para göremedim. Maalesef. Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Mart ayindaki gibi sıkı tutulsaydi. +Ler eve gittiği sürece sorun çok maalesef.

Yurt dışı cikislari için zorunlu kılınan testler sayıyı yükseltiyor bu ara. 1 günde 1000 vaka demek 14 günde - olsa bu kişiler, 14bin vaka eder. Herkes kendi tedbirini alsın lütfen.
Haklisiniz yurt disi cikislari cok suan.Almazmiyiz marttan beri evimizden hic cikmadik cocuklarimla birlikte kendi karantinamizi sagladik lakin beni taniyanlar bilir burdan asla sosyal medyada glrdugum arkadaslarimi affetmiyorum ve yuzlerine soyluyorum tatilden dondugunuzde kimse sizin stay home stroylerinizi izlemeyecek :)

günde 1000 vaka çok düşük bir rakam bence
Bu 1000 +in temaslısi olsa her biri 6 kişi ki kimisinde 30-40 buluyor 6000 temaslı, yarısı + olsa 3000. 1000 de vaka var etti 4000. Böyle bakmalı aslında. Ha bir de test sonucu çıkana kadar kişiler işe devam, misafirliğe devam.. korkup teste gitmeyenler de bir kenarda.

Bu 1000 +in temaslısi olsa her biri 6 kişi ki kimisinde 30-40 buluyor 6000 temaslı, yarısı + olsa 3000. 1000 de vaka var etti 4000. Böyle bakmalı aslında. Ha bir de test sonucu çıkana kadar kişiler işe devam, misafirliğe devam.. korkup teste gitmeyenler de bir kenarda.
bizim koyde bir kisiden yaklasik 25 30 kisiye bulaşti bayramda.
bunlar korona olduklarini anlamadan kimisi otobusle kimisi ozel araciyla ankaraya geldi.
sonra hepsi işe gitti ki çogu ankaranin yarisini goturecek kurumlarda ve ozel sektorde calisiyorlar.
artik siz dusunun gunluk 1000 vaka sirf onlarin temaslilarinin temaslilarindan cikar yani

bizim koyde bir kisiden yaklasik 25 30 kisiye bulaşti bayramda.
bunlar korona olduklarini anlamadan kimisi otobusle kimisi ozel araciyla ankaraya geldi.
sonra hepsi işe gitti ki çogu ankaranin yarisini goturecek kurumlarda ve ozel sektorde calisiyorlar.
artik siz dusunun gunluk 1000 vaka sirf onlarin temaslilarinin temaslilarindan cikar yani
Ve temaslilara belirti yoksa test yapılmıyor. Ve sorun buradan başlıyor. Belirti yok diye gösterilen rehavet ilerde patlama ile son bulacak. Umarım bazı ülkelerde olduğu gibi insanlar evlerinde ölmezler.

Bu vakalar 0 a inmeden ben ve cocuklarim cikmayacagiz evden uzaktan egitimmi aliyorlar almiyorlarmi bunu dusunecek psikolojiye sahip degilim.Okul acilsincilar canimi.fazlasiyla sıkıyor..

Ve temaslilara belirti yoksa test yapılmıyor. Ve sorun buradan başlıyor. Belirti yok diye gösterilen rehavet ilerde patlama ile son bulacak. Umarım bazı ülkelerde olduğu gibi insanlar evlerinde ölmezler.
temaslilardan sadece biri hic belirti vermedi,
oda evindeki herkeste cikmasina ragmen test yapma tenezzulunde bulunmayip gitmis guzelce guzellik salonunu acip calismis.

Bu vakalar 0 a inmeden ben ve cocuklarim cikmayacagiz evden uzaktan egitimmi aliyorlar almiyorlarmi bunu dusunecek psikolojiye sahip degilim.Okul acilsincilar canimi.fazlasiyla sıkıyor..
acmazlar
acarlarsa hastanelerde yer bulamazlar bunu göze almazlar bence yani öyle olmali

Back
X