Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakılıyor nasıl bakılmıyor?Korona testi kandan bakılmıyor ki zaten.
BakılıyorKorona testi kandan bakılmıyor ki zaten.
Ben mayıs ayında pozitif çıkmıştım kan tomografi sürüntü yapılıyor hepsinde de Bakılıyor. Doğruluk payını bilemem ama.Korona testi için kan alınması konusunda ne düşünüyosunuz ? Kan testi doğru sonuç vermiyor diyorlar yaptıranınız varmı?
Evet ama kandanda yapılıyor ArtıkKan testi yapılmıyor ki burundan ve ağızdan salgı örneği alınıyor.
Benim burundan negatif olan testim kanda pozitif çıkmıştı yani negatif çıkan test aslında pozitifmişBurundan alınan sıvı daha garanti diyorlar ben de yaptırmadıgim için kesin bilgi sahibi değilim duyum bu yönde
bizim bireysel fikrimizin korona testinin başarı yüzdeki yeri tam olarak nerde? doktorunuz kan almak isterse çekincelerinizi açıklarsınız o da cevaplar.Ama şu an kanda bakmıyolar ki burun ve ağızdan sürüntü alınıyoKorona testi için kan alınması konusunda ne düşünüyosunuz ? Kan testi doğru sonuç vermiyor diyorlar yaptıranınız varmı?
Şeker ölcer gibi parmaktan kan alıyolar o şekilde yapılıyorBakılmıyor. PCR testi ile bakılıyor, o da burun ve boğazdan sürüntü örneği alınarak bakılıyor. Kan testi dediğiniz şu gebelik testine benzer bir ara çıkarmışlardı, onlar mı?
Gebelik testiyle Covid testi ne alaka?Bakılmıyor. PCR testi ile bakılıyor, o da burun ve boğazdan sürüntü örneği alınarak bakılıyor. Kan testi dediğiniz şu gebelik testine benzer bir ara çıkarmışlardı, onlar mı?
Korona testi için kan alınması konusunda ne düşünüyosunuz ? Kan testi doğru sonuç vermiyor diyorlar yaptıranınız varmı?
Ki o bile negatif çıkıyor ilk yapıldığındabizim bireysel fikrimizin korona testinin başarı yüzdeki yeri tam olarak nerde? doktorunuz kan almak isterse çekincelerinizi açıklarsınız o da cevaplar.Ama şu an kanda bakmıyolar ki burun ve ağızdan sürüntü alınıyo
Görüntü itibariyle test kiti benziyor. Gibi dedim zaten.Gebelik testiyle Covid testi ne alaka?
Gebelik testiyle Covid testi ne alaka?