Korona virüs testi

Benim ateş de vardı, yapmadılar😂

Her vakada ateş olmuyor hatta ben artık kesinlikle mutasyona uğradığını düşünüyorum hastalığın.
Çok ciddi bir hastalık atlattım ve tar koku hariç tüm belirtiler varken negatif çıktım.
Korona olan tanıdıklarım sapasağlam ama pozitifler.
Tuhaf yani.
Bende mutasyona uğradığını düşünüyorum yada öyle abarttiklari kadar ölümcül bi virüs değil..çoğu akrabam suan pozitif ve 70 yasimda ki anneannem seker ve tansiyon hastası oda pozitif şükür cok hafif atlatiyor hastanede yatan yakınım yok suan..birde sanirim butun insanlık bu hastalığa bi şekilde yakalanacak

Yani degilmissin dimi 😍
yok 4 lü test yaptılar şehir hastanesinde negatifim bu hafta da kızım rahatsızlandı ona da belki covid dedi özel hastane eşim kızdı başka çocuk doktoruna götürdü 5.hastalık diye bulaşıcı bir hastalığa yakalanmış covid movid değilmiş.hapşırsak öksürsek covid diyorlar doktorlar da şaşırdı bu araaa

Bende mutasyona uğradığını düşünüyorum yada öyle abarttiklari kadar ölümcül bi virüs değil..çoğu akrabam suan pozitif ve 70 yasimda ki anneannem seker ve tansiyon hastası oda pozitif şükür cok hafif atlatiyor hastanede yatan yakınım yok suan..birde sanirim butun insanlık bu hastalığa bi şekilde yakalanacak
abartıldığı kadar ölümcül değil mi şakamısınız 3 ayı geçti 36 yaşında arkadaşım öldü eşimin iş arkadaşı mühendiste 43 yaşında öldü kronik hastalıkları yoktu.kaç tane doktor öldü en büyük özel hastanelerden birinin başhekim yardımcısı öldü burhan kuzu öldü her imkanı varken.grip değil bu anlayın artık

Gripli biriyle temas eder etmez grip mi oluyorsunuz? Su an test yapsalar sonuç dogru çıkmaz ki. Virüslerin kuluçka süresi olur. Bunlar ogretmediler mi ilkokulda?🙄 Belirti gösterdiğiniz zaman ararsiniz gelip test yaparlar. Esiniz evin bir odasinda izole yaşayacak. Plastik catal kasik kullansin. Camasirlaru ayri yikansin varsa ayri tuvalet kullansin. Çözüm bu. Hemen bir isyan itiraz... gerçekten sıktı artık bu muhabbetler.
Çok iyi biliyorum merak etmeyin ama kuluçka süresi değişiyor ve yukarıda denildiği gibi herkes tam belirti göstermiyor(bu arada hafif öksürük vardı eşimde ve halsizlik gelen kişilerde bunu görmüstur)ve bununda dışında kişi bazen hastalığı geçirdiğini bile anlamıyormuş ama tabi ailesine filan bulaştırıyormuş ve onlar onun kadar hafif geçiremiyor ve bunun dışında benim ayrı oda izolasyon şansım yok ev tek oda mutfak tipinde temas olalı 5 6 gün oldu ayrıca .kuluçka için yeterli bir süre he belki değilse onu da bilemeyiz biz test olmadan

yok 4 lü test yaptılar şehir hastanesinde negatifim bu hafta da kızım rahatsızlandı ona da belki covid dedi özel hastane eşim kızdı başka çocuk doktoruna götürdü 5.hastalık diye bulaşıcı bir hastalığa yakalanmış covid movid değilmiş.hapşırsak öksürsek covid diyorlar doktorlar da şaşırdı bu araaa
Çok geçmiş olsun ceycey

Sana test yapsada bulaşıp yayılacak veya yayılmayacak test yapmasada...pozitif hastanın karantina günü 10 temaslının 14 gün.14 günde hem hastalık hem bulaşma riski bittiğinden ve sizin evden çıkmanız yasak olduğundan test yapmıyor.Ama covid destek hattı semptom gösterirsen eve gelip test yapıyor ve sana ilaç veriyor.Semptom olduğunda covid destek hattını arayıp eve filyasyon ekibini çağırıp test yaptırıp ilaçlarınızı alın.Favira veriyorlar o da acayip yatıran ve yan etkisi olan bir ilaç yaşlar gençse ağır atlatılmıyorsa bence içilmemeli daha beter yatırıyor sıtma ilacı Çünkü.Bizim bi haftamız bitti bi haftamız kaldı karantinada gecmıs olsun
Size de geçmiş olsun umarım varsa da hafif atlatırız hamilelik şüphesi var kan testi yaptırıcaktım o yüzden kötü oldum

Çok geçmiş olsun ceycey
teşekkür ederiz ablası.bu covid kalıcı hasarlar bırakıyor organlarda beyin mesela 10 sene yaşlanıyor kalp te ileri ki yaşlarda kalp yetmezliğine sebep oluyor ciğerlere inerse keza öyle .Ergen ve genç nesil de ateş yükselmesi çoksa kısırlık yapıyor.bunları işin prof.u akrabamız söylüyor.yoğun bakımları görseniz burnunuzu dışarı çıkarmazsınız diyen prof.lar var yahuuu .halaa basite alanlara tedbir almayanlara sinir oluyorum artık

Size de geçmiş olsun umarım varsa da hafif atlatırız hamilelik şüphesi var kan testi yaptırıcaktım o yüzden kötü oldum
Olursanız da yapacak bişey yok vitaminle yatarak geçeçek o ilaçları içmeyin siz olursanız her ihtimale karşı Filyasyon teste gelirse

teşekkür ederiz ablası.bu covid kalıcı hasarlar bırakıyor organlarda beyin mesela 10 sene yaşlanıyor kalp te ileri ki yaşlarda kalp yetmezliğine sebep oluyor ciğerlere inerse keza öyle .Ergen ve genç nesil de ateş yükselmesi çoksa kısırlık yapıyor.bunları işin prof.u akrabamız söylüyor.yoğun bakımları görseniz burnunuzu dışarı çıkarmazsınız diyen prof.lar var yahuuu .halaa basite alanlara tedbir almayanlara sinir oluyorum artık
Ablam atlattı sen böyle deyince tedirgin oldum
Ciğerlerine inmişti yoğun bakımda yattı o da

Eşinizden şüpheniz varsa odaları ayırın. Eşiniz kapansın bir süre ayrı odaya. Cocuga da yaklaşmasın.
Malesef öyle bir şansım yok ev tek oda mutfak sıkıntı orda zaten zaten temas olalı 5 gün filan olmuş o kişinin pozitif olduğunu yeni öğrendik

Malesef öyle bir şansım yok ev tek oda mutfak sıkıntı orda zaten zaten temas olalı 5 gün filan olmuş o kişinin pozitif olduğunu yeni öğrendik
Ev tek oda nasıl oluyor

Ablam atlattı sen böyle deyince tedirgin oldum
Ciğerlerine inmişti yoğun bakımda yattı o da
15 günü geçti çigerlerimde tıkanıklık devamlı öksürük hissi var tv de testlerin doğru çıkmadığı vakaları da duyunca korkuyorum tekrardan acaba covidmiyim diye çöyle lanet hastalık ki neler yaşatıyor insanlıktan çıktık evlere hapsolduk.saçımız dökülüyor stressden çirkinleştik yahuu valla bakk.ablana da çok geçmiş olsun .hayatına baksın hasta olan 80 yıl yaşıyor sağlam insan ölüyor hiç üzülmesinnn

15 günü geçti çigerlerimde tıkanıklık devamlı öksürük hissi var tv de testlerin doğru çıkmadığı vakaları da duyunca korkuyorum tekrardan acaba covidmiyim diye çöyle lanet hastalık ki neler yaşatıyor insanlıktan çıktık evlere hapsolduk.saçımız dökülüyor stressden çirkinleştik yahuu valla bakk.ablana da çok geçmiş olsun .hayatına baksın hasta olan 80 yıl yaşıyor sağlam insan ölüyor hiç üzülmesinnn
Uzulmuyodur be🤣üç ay geçti aradan
O günler aglastik filan ağıtlar senfonisi bla bla bla.

Geçti 🤣

Sende öyle oldu böyle oluyor şöyle deforme ediyor beyni diye insana gazı verip sonra üzülme niye uzuluyosun diye geri teselli eden bı çeşit manyaksin🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sende öyle oldu böyle oluyor şöyle deforme ediyor beyni diye insana gazı verip sonra üzülme niye uzuluyosun diye geri teselli eden bı çeşit manyaksin🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
kafasında bir sürü vida plaka olan bir kadınım ne bekliyordun kuzum :KK53:inadına yaşayacaksın işte hayat çok güzel herşeye rağmennn

seni severim ama ileri gidiyorsun kuzum ağır bir hastalıkla eğleniyorsun .iyi gecelerrrrrr
A aaa.ben sen eğleniyorsun diye eğlendim duyarlı olmasam yukarda geçmiş olsun demem ufakliginin hastalığına .tuhaf bı tepki oldu bence.sen yine de kusura bakma

Ama ben şuan tiksindim devam ettiremicem

X