1500 aldım kalan 57.000Çok çok geçmiş olsun
Duaların okunmasında vesile olanNego ve diğer arkadaşlar Allah sizden de razı olsun
Takip etmemişim bayadır bonusun annesi düzelmedi öyle mitez zamanda güzel haberler gelsin inşallah
Bende 1000 alayım kalan 58.500
Ah çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
1000 okudum kalan 56 bin1500 aldım kalan 57.000
200 daha aldım kalan 55.8001000 okudum kalan 56 bin
Okudum,Allah kabul etsin.Sağlıklık,hayırlı bir evladın olsun inşaallahAh çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah. Çok teşekkür ederim.Okudum,Allah kabul etsin.Sağlıklık,hayırlı bir evladın olsun inşaallah
Ben 200 daha okudum kalan 55.600200 daha aldım kalan 55.800
1000 okudum kalan 54.600Ben 200 daha okudum kalan 55.600
Okumalarımi yaptım Rabbim şifa versin
600 aldım kalan 54. 0001000 okudum kalan 54.600
Okumaya başlıyorum canım okudukça yazarım inşallah70.000 Ya Şafii Ya Mübeşşir e niyet ediyoruz,katılmak isteyen olursa
Sayıdan düşmeli.
Ey şifasıyla müjdeleyen Allah'ım. Bizim hastalarımıza da şifa müjdele. Amin
@Bonus un annesi
@Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
@123hasret in annesi için
@ayse2325 in annesi için
braindamage in annesi için
Beni de etiketle canım ben de okurum nasipseTamam canım sağol❤
Bebek için bir şey okunacak olursa beni etiketleyebilirsin
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımCanım 1 yumurtam döllendi heyecanla bekliyorum. Yarın gelişimi ile ilgili haber edecekler. Bi okumaya şu an niyetlenmedim kendim okuyorum. Transfer nasip olursa sizlerden de bir minik dua isterim. Şimdiden yine güzel dualarında bana da yer vermek isteyen olursa az da olsa çok sevinirim.Allah razı olsun hepinizden.
1000 aldım kalan 53.000600 aldım kalan 54. 000
Cocuklar zıkırmatıgı kaybetmiş bulursam daha cok alırım ınsallah
İnşallah açarsam etiketlerim canım.Okumaya başlıyorum canım okudukça yazarım inşallah
Beni de etiketle canım ben de okurum nasipsemerve
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
Allah razı olsun ben elimden geldiğince okuyorum kendi babam ve bütün hastalarımız için inşallah dualarımız kabul olacakSalı okuyabilirsin o zaman
Tabi katarız,Rabbim şifa versin
İlk mesajda günlük okumalarımız yazıyor onlardan okuyabilirsin.Babanı da ekliyorum listeye.Şifa Allahtan,inşaallah sağ salim kavuşursunuz.
10 bin aldım kalan 43.0001000 aldım kalan 53.000
3 bin aldım kalan 35.0005 bin aldım kalan 38.000
Ya şafi esmasi şifa salavati var canimKızlar ben sizlere yetişemiyorum malesef gün içinde müsait olamıyorum şu an reglim ama gece zikir cekicem inşallah adedini vs de yazarım. Ne çeksem sizce? Böyle ufak ufak katkım olsun sizlere istiyorum.