Amin canım inşaallahŞimdi bitirdim Rabbim kabul eylesin inşaallah şifa versin
Canım ben dünkü ve bugünkü tesbihlerimi okuyorum çok az kaldı. Bitti say. Burdan da 5bin alayım tesbih inşallah. Tekrar girip haber veremeyebilirim.
3000 aldım kaldı 67 bin70.000 Ya Şafii Ya Mübeşşir e niyet ediyoruz,katılmak isteyen olursa
Sayıdan düşmeli.
Ey şifasıyla müjdeleyen Allah'ım. Bizim hastalarımıza da şifa müjdele. Amin
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
1 123hasret in annesi için
A ayse2325 in annesi için
braindamage in annesi için
Yani kaldı 62 binCanım ben dünkü ve bugünkü tesbihlerimi okuyorum çok az kaldı. Bitti say. Burdan da 5bin alayım tesbih inşallah. Tekrar girip haber veremeyebilirim.
Tamam canım sağol❤Canım ben dünkü ve bugünkü tesbihlerimi okuyorum çok az kaldı. Bitti say. Burdan da 5bin alayım tesbih inşallah. Tekrar girip haber veremeyebilirim.
Çekerken ya şafi ya mubessir diye birlikte diyeceğiz değil mi ayrı ayrı değilYa Şafi Ya Mübeşşir
Kalan 62.000
Canım 1 yumurtam döllendi heyecanla bekliyorum. Yarın gelişimi ile ilgili haber edecekler. Bi okumaya şu an niyetlenmedim kendim okuyorum. Transfer nasip olursa sizlerden de bir minik dua isterim. Şimdiden yine güzel dualarında bana da yer vermek isteyen olursa az da olsa çok sevinirim.Tamam canım sağol❤
Bebek için bir şey okunacak olursa beni etiketleyebilirsin
Evet canımÇekerken ya şafi ya mubessir diye birlikte diyeceğiz değil mi ayrı ayrı değil
2 000 aldım kaldı 60 000
Hadi inşaallah sağlıklı gelişir bu süreç.Ederim tabi kiCanım 1 yumurtam döllendi heyecanla bekliyorum. Yarın gelişimi ile ilgili haber edecekler. Bi okumaya şu an niyetlenmedim kendim okuyorum. Transfer nasip olursa sizlerden de bir minik dua isterim. Şimdiden yine güzel dualarında bana da yer vermek isteyen olursa az da olsa çok sevinirim.Allah razı olsun hepinizden.
Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel haberler alırsınCanım 1 yumurtam döllendi heyecanla bekliyorum. Yarın gelişimi ile ilgili haber edecekler. Bi okumaya şu an niyetlenmedim kendim okuyorum. Transfer nasip olursa sizlerden de bir minik dua isterim. Şimdiden yine güzel dualarında bana da yer vermek isteyen olursa az da olsa çok sevinirim.Allah razı olsun hepinizden.
Hadi inşaallah sağlıklı gelirim bu süreç.Ederim tabi ki
Çok teşekkürler. İnşallah.Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel haberler alırsın
500 aldım kalan 59.500Çekerken ya şafi ya mubessir diye birlikte diyeceğiz değil mi ayrı ayrı değil
2 000 aldım kaldı 60 000
Çok çok geçmiş olsun70.000 Ya Şafii Ya Mübeşşir e niyet ediyoruz,katılmak isteyen olursa
Sayıdan düşmeli.
Ey şifasıyla müjdeleyen Allah'ım. Bizim hastalarımıza da şifa müjdele. Amin
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
1 123hasret in annesi için
A ayse2325 in annesi için
braindamage in annesi için
Sen aç inşallah herkes okur Yasin canım inşallah Rabbim hakkında hayırlısını eylesinÇok teşekkürler. İnşallah.
Amiin inşaallahÇok çok geçmiş olsun
Duaların okunmasında vesile olanNego ve diğer arkadaşlar Allah sizden de razı olsun
Takip etmemişim bayadır bonusun annesi düzelmedi öyle mitez zamanda güzel haberler gelsin inşallah
Bende 1000 alayım kalan 58.500
Ben şimdi hemen okuyayım bir tane,her an müsait olmayabilirim çünkü ayetler için:)Sen aç inşallah herkes okur Yasin canım inşallah Rabbim hakkında hayırlısını eylesin
Yasin mi okuyacaksın canım?Amiin inşaallah
Ben şimdi hemen okuyayım bir tanesidir,her an müsait olmayabilirim çünkü ayetler için:)
merve
EvetYasin mi okuyacaksın canım?