- 25 Ekim 2008
- 52.576
- 114.650
Allahım sen şifa ver yarabbimİyi değil canım durumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım sen şifa ver yarabbimİyi değil canım durumu
AmiinAllahım sen şifa ver yarabbim
Müsait değilken olunabiliyor mu acabaSalavatü'l Fâtih cok faziletli diye duymustum. Onu okuyorum Peygamberimiz'e (sav), hastalarımızın niyetlerine.
Allah kabul etsinSalavatü'l Fâtih cok faziletli diye duymustum. Onu okuyorum Peygamberimiz'e (sav), hastalarımızın niyetlerine.
İnşaallahBir hocamiz, hastalarimiz icin guvendiginiz yerlere sadaka, bağış yapabilirsek faydası olabilir diye söylemişti.
Allah razı olsunGünlük okumalarımı yaptım.Şifa olsun bu hastalarımıza ve cümle ümmeti Muhammede
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
clara ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
1 123hasret in annesi için
A ayse2325 in annesi için
10 tane okudum. Ekledikce yazarım insallah Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versinOkunması tavsiye edilen ve şifasına şahit olunan Salavat-ı Şerife..
Okuyalım inşaAllah bol bol Eki Görüntüle 2733760
Bende dua ederim canımKızlar bugün annem de pozitif çıktı üstelik ciğerlerine inmiş virüs, annem için de dua edebilir misiniz? Allah razı olsun şimdiden
Geçmiş olsun.İlk sayfada okuduğumuz dualar yazıyor,sizde diğer hastalara okur musunuz.Kızlar bugün annem de pozitif çıktı üstelik ciğerlerine inmiş virüs, annem için de dua edebilir misiniz? Allah razı olsun şimdiden
Okunur canim.Müsait değilken olunabiliyor mu acaba
Geçmiş olsun Allah sifa versin.Kızlar bugün annem de pozitif çıktı üstelik ciğerlerine inmiş virüs, annem için de dua edebilir misiniz? Allah razı olsun şimdiden
Geçmiş olsun.İlk sayfada okuduğumuz dualar yazıyor,sizde diğer hastalara okur musunuz.
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
clara ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
1 123hasret in annesi için
A ayse2325 in annesi için
braindamage nin annesi için
Allah razı olsun kızlar,Geçmiş olsun Allah sifa versin.
70 bin ya Şafi de okutabilirsinHastalara Kur'an hatmi cok faydali olur diyorlar. Kayinvalidem icin hatim başlatacağım akrabalar arasinda.
Durumuna ağır demiş bugün doktorlar.
Üzgün olmak istemiyorum. Umut olsun istiyorum.
Şimdi bitirdim Rabbim kabul eylesin inşaallah şifa versinBugün Fetih suresi Jawlensky sendeydi canım.