- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıyorum hemenEûzü Besmele ile bir “Fatiha” ve üç “İhlas” okunur. Sevabı, başta Peygamberimiz (s.a.v) olmak üzere bütün peygamberlerin ve evliyanın ve meşâyih-i kiramın, din büyüklerinin, bu aziz dine hizmet edenlerin ruhlarına bağışlanır.
Bu duaya başlamadan önce 100 defa salavat-ı şerif okunur.
“Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed”
500 defa Hz.Eyyûb Aleyhisselâm’ın şu duası okunur.
“Rabbi inni messeniyaddurru ve ente erhamürrahimîn”
Tekrar 100 defa Salevat-ı Şerife getirilir.
“Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed”
Okudum 500 kere Rabbim şifa versinEûzü Besmele ile bir “Fatiha” ve üç “İhlas” okunur. Sevabı, başta Peygamberimiz (s.a.v) olmak üzere bütün peygamberlerin ve evliyanın ve meşâyih-i kiramın, din büyüklerinin, bu aziz dine hizmet edenlerin ruhlarına bağışlanır.
Bu duaya başlamadan önce 100 defa salavat-ı şerif okunur.
500 defa Hz.Eyyûb Aleyhisselâm’ın şu duası okunur.
“Rabbi inni messeniyaddurru ve ente erhamürrahimîn”
Tekrar 100 defa Salevat-ı Şerife getirilir.
Hep aklımda yatıp kalkarken bile dua ediyorum inşallah şifa bulurHanımlar Bonusun annesinin durumu iyi değilmiş,duaya yüklenelim lütfen
Allah razı olsun kuzum
Allah şifa versin canım geçmiş olsun hep beraber dualarımızı okuruz inşallahAllah razı olsun kuzum
Canım daha da iyi haberler alırsınız inşAllah razı olsun bu kadar düşünüp ediyosun allah senide duasız bırakmasın inş.
Bugün umut verici oldu oksijeni düşüktü biraz yükseldi. Her an ne olur bilinmez bi durumda ama böyle yükselmeside mucize bizim için
Bende şimdi bitirdim ,tez sifalandirsin Rabbim hepsini
Fetih suresini okudum Nego
Tesbihleri okudum,4179 ayeti okudum,rabbim şifa nasip etsin herkese
Ben de okudum ... sayenizde bu birkaç günde hiç okumadığım kadar çok dua okudum. Rabbim acil şifalar versin
Bende üç arkadaşımızın hastaları için selamün kavlen okudum şifa olsun inşallah
Fetih suresine bende girebilirim Nego
okumalarimi bitirdim
bir kenzul ars ve yasin, selamunkavlen, tahmidiye ve cevşen okudum
Okumalarımı yaptım. Rabbim şifalar ihsan eylesin tüm hastalara inşaAllah.
Ben okumalarımi yaptım yeni zikire katılırım musaitim şuan
Okudum 500 kere Rabbim şifa versin
Hep aklımda yatıp kalkarken bile dua ediyorum inşallah şifa bulur
Amin,Allah kabul etsin şifa olsun1 yasin 422 ya şafi ve 7 Fatiha okudum Rabbimiz Şifa versin inşallah
Cumartesi boş istersenFetih suresine bende girebilirim Nego
Allah razı olsunAllah şifa versin canım geçmiş olsun hep beraber dualarımızı okuruz inşallah
Tamam kuzumKoronavirüs hastalığından şifa bekleyen cümle ümmeti Muhammed için ve bu hastalarımız için okuyoruz.
1 123hasret ve A ayse2325 hastalarınıza geçmiş olsun ilk sayfada hangi okumaları yaptığımız yazıyor,kendi hastalarınızla birlikte şifa bekleyen diğer hastalara da okuyabilirsiniz
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
1 123hasret in annesi için
A ayse2325 in annesi için
Tamam Cumartesi ben aldımCumartesi boş istersen
Bonustan haber var mı canım. Ben akşam başladıklarımı bitiremedim yeni bitireceğim kızım okutmadı bi türlüKoronavirüs hastalığından şifa bekleyen cümle ümmeti Muhammed için ve bu hastalarımız için okuyoruz.
1 123hasret ve A ayse2325 hastalarınıza geçmiş olsun ilk sayfada hangi okumaları yaptığımız yazıyor,kendi hastalarınızla birlikte şifa bekleyen diğer hastalara da okuyabilirsiniz
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
1 123hasret in annesi için
A ayse2325 in annesi için
İyi değil canım durumuBonustan haber var mı canım. Ben akşam başladıklarımı bitiremedim yeni bitireceğim kızım okutmadı bi türlü