- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuran da şifa ayetleri var diyorlar onları okusak? Okuyamayalar da 786 besmele. Benim oğlum için de 786 besmele önermişlerdi. Ama daha iyi bir fikri olan varsa onu da uygulayabiliriz. Görüş benimki.Bugün ne okuyalım kızlar ? Fikri olan var mı ? Günlük okumalarımız haricinde
Allah şifa versin, yardımcısı olsunKızlar ameliyatta aldılar duanız eksik etmeyin ne olur Allah rızası için
Tamam canım❤Ben okurum canım..
Ben de okurum pazArtesi olmasa da salı okuyayım çünkü adet dönemim yaklaşıyor
çarşamba da ben okuyayım inşallah Nego
Persembe de ben alabılırım
Maşallah günler oluyo fetih için Nego ben 25 gün müsaitim bu konuda sen ne zaman dersen o zaman okurum Allah’ın izniyle :)
Ben günleri ayarlayıp yazayım hanımlar❤Dua olarak okunacak bir şey olursa okuyabilirim sure için müsait değilim
Ya Şafi okuycam şimdiKızlar ameliyatta aldılar duanız eksik etmeyin ne olur Allah rızası için
Sağ Salim çıksın inşallah canım bizi de haberdar etKızlar ameliyatta aldılar duanız eksik etmeyin ne olur Allah rızası için
Ben dun aksam namazimi kilip pesinden okuyup yazmistim Nego cunku aksam namazindan sonra gun girer. Yani pazar girer. Okumustum yani.
Nego pazar gunu fetih bendeydi. Aksam namazindan sonra buradaki arkadaslarimizin yakinlarinin sifa bulmasi ve nerede bilmedigimiz hasta varsa hepsinin sifa bulmasi niyeti ile
1 yasin, 1 fetih, 1 tahmidiye duasi okudum. Allah tez vakitte hepsinin sifasini versin insAllah.
Ayrica burada yakini vefat etmis kim varsa hepsine ayrica yasin okudum. Allah kabul etsin.
Kızlar çok şükür çıktı Hamdullah iyi şuanda güzel geçti ameliyattı Allah razı olsun sizden sizlerin duası da ona şifa oldu Allah gönlünüze göre versin inşallahSağ Salim çıksın inşallah canım bizi de haberdar et
Ben dun aksam namazimi kilip pesinden okuyup yazmistim Nego cunku aksam namazindan sonra gun girer. Yani pazar girer. Okumustum yani.
Yok canım tamam,o mantıkla okuduğunu düşündüm ama yine de teyit etmek istedimNego yazmistim yukarida alintiladim gozden kactiysa diye.
Gözünüzaydın.Burada hasta yakınları şifa bekleyenlere dua etmeyi unutmayın lütfen sizde:)Kızlar çok şükür çıktı Hamdullah iyi şuanda güzel geçti ameliyattı Allah razı olsun sizden sizlerin duası da ona şifa oldu Allah gönlünüze göre versin inşallah
Tmm cnm dua olduğunda beni de etiket leYok canım tamam,o mantıkla okuduğunu düşündüm ama yine de teyit etmek istedim
Gözünüzaydın.Burada hasta yakınları şifa bekleyenlere dua etmeyi unutmayın lütfen sizde:)
Amin,Allah kabul etsin❤1 yasin 1 tahmidiye okudum. Sifa olsun hastalara.
Bonus annenden haber var mi? Her sayfayi okuyamiyorum. Her duama anneni ayrica katiyorum buraya yazmadiklarim haric de dua ediyorum. Allah kabul etsin. Dunya dua ile donuyor ben inaniyorum iyi olacak.