- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Rabbım sıfa versin babanıza cok gecmıs olsun2 hafta geçti yoğun bakımda ve benim babamın durumu hala kritik hergün dua okuyorum onun için ve diğer herkesin hastası için inşallah dualarımız kabul olur.lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.açıkta birşey varsa ben alırım zaten bütün günüm ağlamakla geçiyor.
Ne okuyabiliriz canım okuyalım hemen inşallah hep beraberAdı neydi
Allah şifa versin canım gençliğine ailesine bağışlasınAziz ne olun hayla aynı kanaması devam ediyor ameliyat riskli
Cnm ne okursanınz okuyun şifa olsun ona kurban olduğumNe okuyabiliriz canım okuyalım hemen inşallah hep beraber
Allah razı olsun sizden
Salı okuyabilirsin o zamanBen yarından sonra müsaitim fetih suresini ben de alabilirimNego
Tabi katarız,Rabbim şifa versinNe olur kızlar ne olur daha 17 yaşında kurban olduğum ne olur şuanda aglayarak yazıyorum gurbetyim gidemiyorum ona kurban olduğum
İlk mesajda günlük okumalarımız yazıyor onlardan okuyabilirsin.Babanı da ekliyorum listeye.Şifa Allahtan,inşaallah sağ salim kavuşursunuz.2 hafta geçti yoğun bakımda ve benim babamın durumu hala kritik hergün dua okuyorum onun için ve diğer herkesin hastası için inşallah dualarımız kabul olur.lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.açıkta birşey varsa ben alırım zaten bütün günüm ağlamakla geçiyor.
Ben okurum canım..Pazartesi günü Fetih okumak isteyen var mı?
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
G gunces
Ben de okurum pazArtesi olmasa da salı okuyayım çünkü adet dönemim yaklaşıyorPazartesi günü Fetih okumak isteyen var mı?
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
G gunces
Persembe de ben alabılırımPazartesi günü Fetih okumak isteyen var mı?
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
G gunces
Maşallah günler oluyo fetih içinPazartesi günü Fetih okumak isteyen var mı?
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
G gunces
Toplu okuyalım diye dedim canım ben. Ben şifa ayetleri okudum Allah şifa versinCnm ne okursanınz okuyun şifa olsun ona kurban olduğum
Dua olarak okunacak bir şey olursa okuyabilirim sure için müsait değilimPazartesi günü Fetih okumak isteyen var mı?
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
G gunces
Allah razı olsun senden cnm Allah kabul etsin inşallahToplu okuyalım diye dedim canım ben. Ben şifa ayetleri okudum Allah şifa versin