- 3 Eylül 2009
- 1.370
- 5.018
Kalanını da aldım bitti10 daha aldım 10 kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalanını da aldım bitti10 daha aldım 10 kaldı
Allah kabul etsin şifa olsun teyzemize inşallahKalanını da aldım bitti
Bunu herkes mi okıycakkızlar Fatma Hale hoca bu tekribi söylemişti bunu da okuyalım inşllah.
11 salavat 11 Fatiha 11 salavat tekrar
Amin inşallah şifa olur ailesine çocuklarına torunlarına kavuşurAllah kabul etsin şifa olsun teyzemize inşallah
Tamam canım okuruzkızlar Fatma Hale hoca bu tekribi söylemişti bunu da okuyalım inşllah.
Allah kabul etsinKalanını da aldım bitti
Evet canım 10 dakika sürmüyor zaten mesajı gören müsaitse okuyup geçer şifa olsun inşallahBunu herkes mi okıycak
Okudum Allah kabul etsin inşallah. Tüm zorlukları kolaylaştırsın inşallah rabbimkızlar Fatma Hale hoca bu tekribi söylemişti bunu da okuyalım inşllah.
Okudum, Rabbim şifa nasip etsinkızlar Fatma Hale hoca bu tekribi söylemişti bunu da okuyalım inşllah.
Allah razi olsun, ben regl olduğum icin okuyamadim, zikirleri çekiyorum çekeceğim simdilik.Bugün ki Fetih suresi Leyl-i-fer de
Okuma yaptığımız kişiler (cümle Ümmeti Muhammed)
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
@pawlover kayınvalidesi için
@Bonus un annesi v
@Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@Calcifer ablası için
@merve-onur un kendi ve eşi için
clara ün kayınvalidesi için
Allah razı olsun canım şükür toparlanıyorlar ufak tefek şikayetleri kalmış sadeceSizinkiler nasıl canım
Maşallah canım onlar da geçer hiç görmemiş gibi olurlar inşallahAllah razı olsun canım şükür toparlanıyorlar ufak tefek şikayetleri kalmış sadece
Ohhh maaşallah canım. Dualarımız onlarla....Allah razı olsun canım şükür toparlanıyorlar ufak tefek şikayetleri kalmış sadece
Maşallah canım onlar da geçer hiç görmemiş gibi olurlar inşallah
Allah eksikliğinizi göstermesin Allah razı olsun sizlere hiç uğratmasın bu müsibeti inşallahOhhh maaşallah canım. Dualarımız onlarla....
Amin,Allah kabul etsinGünlük fetih suresini okudum, 1 de yasin okudum bu hastalıktan ölmüşlerimizin ruhuna olsun