Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤Ben de katilirim insallah ufak da olsa
❤Fetih mi okunacak canım okuyayım inşallah
Canım tam belirlemedik ama Mehfam her gün bir kişi 1 Fetih okusun,41 güne tamamlayalım dedi.Fetih mi okunacak canım okuyayım inşallah
Allah kabul etsin canım,şifa olsun❤ben bisey okuyamiyorum müsait degilim. 100 Tibbil gulubi 100 tefriciye 1000 ya Safii cektim.
Ben o zaman bonusun annesi için senin konuna eklediğim sureleri başlayacaktım. Herkes için okurum inşallah.Canım tam belirlemedik ama Mehfam her gün bir kişi 1 Fetih okusun,41 güne tamamlayalım dedi.
Onun harici dileyen gönlünden geçeni okusun diyorum
Tamam canım Allah razı olsun.Onları buraya da ekler misin,okuyan olur belkiBen o zaman bonusun annesi için senin konuna eklediğim sureleri başlayacaktım. Herkes için okurum inşallah.
Böyle bir hastalık için konu açmak zor gelsede,artık maalesef ki bu hastalık çevremizi sarmış durumda
Her gün bir tanıdığımızdan,üzücü haber alır olduk.Dua bekleyen,şifa bekleyen öyle çok kişi var ki.
Burada tanıdığımız herkese ortak dualar edelim,şifa Allah'tan,tedavi olurlarken duanın gücünü de yadsıyamayız.O ol derse olur,takdir Rabbimin.
Manevi olarak da bu zor süreçte bize güç veriyor dua.Yakın zamanda acı bir şekilde yaşadım bende bunu maalesef dualar ve inancım tutuyor beni ayakta. Burada babam için hiç tanımadığım insanlar bile dua etti,bu çok güzel bir yardım.
Şimdi kendisi,yakını şifa bekleyen,dua bekleyenler için birlik olalım mı?
Kimin duası kabul olur bilinmez,az çok demeden gönülden yapılan bir dua,sadece bu
Hadi Bismillahirrahmanirrahim
Okumak isteyenlere fikir olsun,ne okusam diye düşünen olursa diye
Fatır suresi 41.ayet 41 defa
500 Kevser suresi
500 İhlas suresi
500 salavat
7 Fatiha suresi, 422 Ya Şafi
100 Tıbbil Kulubi Şifa Salavatı
Eki Görüntüle 2733817
Eki Görüntüle 2733824
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
@pawlover Kayınvalidesi için
Bonus un Annesi için
@Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
Niloyatospikk in Teyzesi için
@Ruyamd Annesi için
@Lili 38 in Kayınpederi için
@Cecilion un Babası için
Nego nun Kayınpederi ve kayınvalidesi si için
@Tubaa9533 ün kendisi ve halası için
UcanSupurge nin ailesi için
@Limonsuzzcay ın kendisi ve kızı için
@pawlover ın kayınvalidesi için
Bonus un annesi için
Benim kv be kp im için
Kim ne okumak isterse,gönlünden ne geçerse.
Herkes dua bekleyen koronavirüs hastası yakınlarını yazabilir.
Allah hepinizden razı olsun sevdiklerimizi bize bağışlasın inşallah iyi ki varsınız KızlarHergün düzenli okuyacak yada tesbih çekecek duacılar aranıyor.
@Calcifer
@Merve
@hicmet16
@pawlover
@terliksuu
Aktif Lora
@samdan
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@morkagit
Mehfam
@Leyl-i-fer
Aklıma geldikçe etiket yapayım inşallah böyle 14 kişi negoyla ben 16 oluruz
Amin canım inşaallah❤Allah hepinizden razı olsun sevdiklerimizi bize bağışlasın inşallah iyi ki varsınız Kızlar
Kızlar ben kolay iyileşmeleri için hediye namazı kılıyorum.(Böyle bişi varmı bilmiyorum ama içimden geliyor)
Arkadaslar ben de okumak isterim ama kime nasil okuyacagimizi anlamadim. Listedeki herkese toplu niyetle mi okuyoruz?
Allah butun hastalara acil ve kalici sifalar versin insAllah.