Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne başlıycan?Ben de okumaya başlayayım bakayım gün içinde kaç tane okuyabileceğim.
Yarın sayımıza göre başlayalım.Bir kişi bir kaç defa okusa oluyor mu?Yani her güne ayrı bir kişi bulamazsak.Evet canım. Önemli olan hepimizin dilinden olsun diye düşündüm.
Amin,Allah kabul etsin❤Rabbimiz şifa versin salavat okudum. İnşaallah elimden geleni yaparım
Fetih suresi listesine beni de ekleyin lütfen
Yarın sayımıza göre başlayalım.Bir kişi bir kaç defa okusa oluyor mu?Yani her hane ayrı bir kişi bulamazsak.
Gelenler olur daha,yarına az çok belli olur bakalımEtiket listesi yapalım inş ordan sırayla okuruz yine başa döneriz
Olur olur. Tekrar liste başına döneriz okuruzYarın sayımıza göre başlayalım.Bir kişi bir kaç defa okusa oluyor mu?Yani her güne ayrı bir kişi bulamazsak.
Bu duayı okuyayım. İşe gider gelirken serviste okuyorum diyorumNe başlıycan?
Fetih mi okunacak canım okuyayım inşallah
Allah razi olsun bana ve halama da dua edebilirmisiniz? Rabbim tum hastalara icinde de burdaki kardeslerime ve yakinlarina ya safi isminin hurmetine tez zamanda sifa versin@UcanSupurge nin ailesi için
Limonsuzzcay ın kendisi ve kızı için
@pawlover ın kayınvalidesi için
Bonus un annesi için
Benim kv be kp im için
Kim ne okumak isterse,gönlünden ne geçerse.
Herkes dua bekleyen koronavirüs hastası yakınlarını yazabilir.
Sağol canım inşallah tüm hastalar şifa bulsun teyzeme okurken herkese dua ediyoruz yaşamayan anlamıyormuş@UcanSupurge Kardeşi anne babası için
@pawlover Kayınvaldesi için
Bonus Annesi için
Limonsuzzcay kendi ve kızı için
Niloyatospikk Teyzesi için
@Ruyamd Annesi için
@Lili 38 Kayınpederi için
@Cecilion Babası için
Benim bildiklerim bunlar varsa bildiğiniz ekleyin.
Nego ilk mesaja eklersin isimleri.
@Mune Abla konuyu sabitlermisin?
Tabi ki. Allah şifa versin bir an önceAllah razi olsun bana ve halama da dua edebilirmisiniz? Rabbim tum hastalara icinde de burdaki kardeslerime ve yakinlarina ya safi isminin hurmetine tez zamanda sifa versin