- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.864
Gönüller birmiş ben de bugün annenin ismini alayım dedim 1 yasin okumak içinNiloyatospikk teyzesi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönüller birmiş ben de bugün annenin ismini alayım dedim 1 yasin okumak içinNiloyatospikk teyzesi için
Kalbimde n geçeni duymuşşun, Allah razı olsunBöyle bir hastalık için konu açmak zor gelsede,artık maalesef ki bu hastalık çevremizi sarmış durumda
Her gün bir tanıdığımızdan,üzücü haber alır olduk.Dua bekleyen,şifa bekleyen öyle çok kişi var ki.
Burada tanıdığımız herkese ortak dualar edelim,şifa Allah'tan,tedavi olurlarken duanın gücünü de yadsıyamayız.O ol derse olur,takdir Rabbimin.
Manevi olarak da bu zor süreçte bize güç veriyor dua.Yakın zamanda acı bir şekilde yaşadım bende bunu maalesef dualar ve inancım tutuyor beni ayakta. Burada babam için hiç tanımadığım insanlar bile dua etti,bu çok güzel bir yardım.
Şimdi kendisi,yakını şifa bekleyen,dua bekleyenler için birlik olalım mı?
Kimin duası kabul olur bilinmez,az çok demeden gönülden yapılan bir dua,sadece bu
Hadi Bismillahirrahmanirrahim
Nego Fetih Sûresi hatmi yapalım mı? Şu virüsün bitmesi için. 41 tane. Hergün birisi okusun. 41 kişi olursa tabi burda. Ne dersiniz?
Hergün 1 kişi okucak. Sıralama yapılacak. Hergün 1 kişi 1 tane okucak. 41 gün sonunda da duasını yaparız. Regl durumu olanın yerine olmayanlar okur. Ayarlarız onu inşaAllahHergün yapamayabiliriz belki regl durumlarından ama deneyelim belki yaparız.
41 gün 41 fetih okuncak doğru mu?Hergün 1 kişi okucak. Sıralama yapılacak. Hergün 1 kişi 1 tane okucak. 41 gün sonunda da duasını yaparız. Regl durumu olanın yerine olmayanlar okur. Ayarlarız onu inşaAllah
Amin,dua eden herkestenKalbimde n geçeni duymuşşun, Allah razı olsun
Nego Fetih Sûresi hatmi yapalım mı? Şu virüsün bitmesi için. 41 tane. Hergün birisi okusun. 41 kişi olursa tabi burda. Ne dersiniz?
Bakalım canım duruma göre yaparızHergün 1 kişi okucak. Sıralama yapılacak. Hergün 1 kişi 1 tane okucak. 41 gün sonunda da duasını yaparız. Regl durumu olanın yerine olmayanlar okur. Ayarlarız onu inşaAllah
İlk mesaja yazıcam bunlarıUcanSupurge Kardeşi anne babası için
pawlover Kayınvaldesi için
Bonus Annesi için
Limonsuzzcay kendi ve kızı için
Niloyatospikk Teyzesi için
R Ruyamd Annesi için
Lili 38 Kayınpederi için
Cecilion Babası için
Benim bildiklerim bunlar varsa bildiğiniz ekleyin.
Nego ilk mesaja eklersin isimleri.
Mune Abla konuyu sabitlermisin?
Hergün 1 Fetih 41 gün sonunda 41 Fetih okunmuş olacak.41 gün 41 fetih okuncak doğru mu?
Tamam canımAmin,dua eden herkesten
Bakalım canım duruma göre yaparız
Hımm o kolay o zaman günde 1 tane okuncaksa her türlü birimiz okuruzHergün 1 Fetih 41 gün sonunda 41 Fetih okunmuş olacak.
Evet canım. Önemli olan hepimizin dilinden olsun diye düşündüm.Hımm o kolay o zaman günde 1 tane okuncaksa her türlü birimiz okuruz
Ne okuyoruz?Hergün düzenli okuyacak yada tesbih çekecek duacılar aranıyor.
C Calcifer
merve
hicmet16
pawlover
terliksuu
Aktif Lora
kk birinci noteri
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
UcanSupurge
H hasbeenandgone
@morkagit
Mehfam
Leyl-i-fer
Aklıma geldikçe etiket yapayım inşallah böyle 14 kişi negoyla ben 16 oluruz
Evet canım. Önemli olan hepimizin dilinden olsun diye düşündüm.
Tamam inşaAllahTamam kuzum inş yarın bismillah deyip başlayalım.
En başa beni yazar nego isimlerimize göre tek tek sırayla okuruz.
Hergün herkes o salavatıda çeker 100 kere inş.
Daha ekleriz
Ne okuyoruz?