- 11 Nisan 2007
- 83.253
- 483.291
Çoğusu tesbih zaten canım geri sayfaya yada ilk sayfaya bak liste yaptıkKuzum bugün adet günüm olmazsam bende katılırım adet olursamda tesbih çekerim ama inşallah adet olmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğusu tesbih zaten canım geri sayfaya yada ilk sayfaya bak liste yaptıkKuzum bugün adet günüm olmazsam bende katılırım adet olursamda tesbih çekerim ama inşallah adet olmam
Tamam canım bakıyorumÇoğusu tesbih zaten canım geri sayfaya yada ilk sayfaya bak liste yaptık
Allah şifa versin inşallah canımAllah izin verirse sabah akşam okuyabildiğim kadar okuyacağım.
Ablamın da yakalandığını öğrendim onu da ekler misiniz
Ya arkadaslar kusuruma bakmayin ama ben anlamadim belirtilen sayilarda mi okuyacagiz yazilanlari? Musait oldugum zamanlarda yasin, tahmidiye gibi okumalar da ilave etsek sorun olur mu?
Evet öyle okuycaz en çok ve kolay okunanlar bunlar.
Yasinde herkes isterse okur.
Tahmediye falanda tabi okuyabilen toplu niyet edip okur çokta güzel olur bunun sonu yok kim ne okuyabilirse
Bende okurum Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah
Sadece şifa salavati nasıl cekicem ne okuycam
Yok canım nolucak amaç dua etmek bi şartı yok. En çok bilinen okunanları sıraladık
Cok guzel dusunmussun nego seve seve okurumBöyle bir hastalık için konu açmak zor gelsede,artık maalesef ki bu hastalık çevremizi sarmış durumda
Her gün bir tanıdığımızdan,üzücü haber alır olduk.Dua bekleyen,şifa bekleyen öyle çok kişi var ki.
Burada tanıdığımız herkese ortak dualar edelim,şifa Allah'tan,tedavi olurlarken duanın gücünü de yadsıyamayız.O ol derse olur,takdir Rabbimin.
Manevi olarak da bu zor süreçte bize güç veriyor dua.Yakın zamanda acı bir şekilde yaşadım bende bunu maalesef dualar ve inancım tutuyor beni ayakta. Burada babam için hiç tanımadığım insanlar bile dua etti,bu çok güzel bir yardım.
Şimdi kendisi,yakını şifa bekleyen,dua bekleyenler için birlik olalım mı?
Kimin duası kabul olur bilinmez,az çok demeden gönülden yapılan bir dua,sadece bu
Hadi Bismillahirrahmanirrahim
Okumak isteyenlere fikir olsun,ne okusam diye düşünen olursa diye
Fatır suresi 41.ayet 41 defa
500 Kevser suresi
500 İhlas suresi
500 salavat
7 Fatiha suresi, 422 Ya Şafi
100 Tıbbil Kulubi Şifa Salavatı
Eki Görüntüle 2733817
Eki Görüntüle 2733824
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
@pawlover Kayınvalidesi için
Bonus un Annesi için
@Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
@Niloyatospikk in Teyzesi için
@Ruyamd Annesi için
@Lili 38 in Kayınpederi için
@Cecilion un Babası için
Nego nun Kayınpederi ve kayınvalidesi si için
@Tubaa9533 ün kendisi ve halası için
Okuma listemiz:
Her gün:
100 İstiğfar
100 Şifa Salavatı
41 Salatı Tefriciye
7 Fatiha 422 Ya Şafi
Her gün müsait olan 1 kişi de 1 Fetih suresi okuyacak.
Nego
Bonus
Mehfam
@terliksuu
Aktif Lora
@musluk suyu
@samdan
@pawlover
@Anka
@Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Minik Meleklerim
@renksizgokkusagi
@Niloyatospikk
@_Gulnihal_
G gunces
@Merve
@camlihemsinli
cok gecmis olsun canim. cabucak kolaylikla atlatin insallahBenimde esim covid pozitif cıktı ve bende de bugün bir baş ağrısı var gerginlik mi covid mi bilemedim biraz gerginim inşallah bizde herkesde şifa bulur ya bismillah
Benide ekleyebilirsiniz elden geldıgınce okurum ınsallahHergün düzenli okuyacak yada tesbih çekecek duacılar aranıyor.
@Calcifer
@Merve
hicmet16
@pawlover
@terliksuu
Aktif Lora
@samdan
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@morkagit
Mehfam
@Leyl-i-fer
Aklıma geldikçe etiket yapayım inşallah böyle 14 kişi negoyla ben 16 oluruz
Cok gecmıs olsun. Rabbim sıfa versınBenimde esim covid pozitif cıktı ve bende de bugün bir baş ağrısı var gerginlik mi covid mi bilemedim biraz gerginim inşallah bizde herkesde şifa bulur ya bismillah
Allah şifa versin canım hafif atlatır inşallahBenimde esim covid pozitif cıktı ve bende de bugün bir baş ağrısı var gerginlik mi covid mi bilemedim biraz gerginim inşallah bizde herkesde şifa bulur ya bismillah
Amin inşallah canım çok sağ olcok gecmis olsun canim. cabucak kolaylikla atlatin insallah