Korona ve kan pıhtılaşması

Merhaba. Siz kaç haftalık hamilesiniz ve korona teşhisi kondu mu size.. ben 8 haftalık hamileyim eltimde korona varmış 2 kez yanyana geldik yemeğe gitmiştik dışarıda Coraspirini gebeler kullanabiliyor mu..
siz normalde size kan sulandırıcı reçete edildiği için mi aspirin kullanmak istiyorsunuz yoksa sırf covid'e bağlı pıhtılaşmaya karşı önlem olsun diye mi kullanmak istiyorsunuz? yapmayın gözünüzü seveyim reçete edilmediği sürece kafanıza göre ilaç kullanmayın.

Kapalı mekan kahveciydi. O zaman coraspin alayım. Çokk teşekkür ederim cevabınız için

Hayır öyle doktorunuz vermeden sakın bişey almayın . Doktorunuz a sorun . Öyle ezbere olacak şeyler değil . Ben hep doktor kontrolünde aldım . Buradaki diğer arkadaşlarda öyle hep .

Teşekkür ederim çok sağolun . CorAsprin kullanıyorum . Oksabar ve cleksan da kullandım zaman zaman.

Büyük ihtimalle doktorunuz coraspin hap veya oksapar iğne vermiştir doktorunuzun verdiği ilacı kullanın doktorunuzla temasta kalın. Ve bol bol canınız cekmese bile içebildiğiniz kadar su için. Su da kanınızı sulandırmaya yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun

Şükür tekrar sağlığına kavuşmuş ama nasıl zorlu bir süreç olmuş. Sağlıktan önemlisi yok gerçekten, Allah bir daha yaşatmasın. Bir an önce bitsin inşallah bu salgın.

Şükür tekrar sağlığına kavuşmuş ama nasıl zorlu bir süreç olmuş. Sağlıktan önemlisi yok gerçekten, Allah bir daha yaşatmasın. Bir an önce bitsin inşallah bu salgın.
Gercekten zor anlatsam neler anlatırım ama üzülüyorum hatırladıkca. 21 günde 16 kilo veren babam nasılda çökmüştü.. Geride kaldı çok şükür. Amiin canım benim bitsin gitsin artık inşallah

Merhaba. Siz kaç haftalık hamilesiniz ve korona teşhisi kondu mu size.. ben 8 haftalık hamileyim eltimde korona varmış 2 kez yanyana geldik yemeğe gitmiştik dışarıda Coraspirini gebeler kullanabiliyor mu..
34 haftalık gebeyim.
Hayır korona teşhisi konmadı.
Ben marttan önce dışarı çıkmamaya başladım.
4 aya yakın evden çıkmadım.
Şimdi ise sadece annem ve benim evim dışında kimseye gitmiyoruz.

Benim hamilelikte emboli, inme, iç organ iflası, her an pıhtı atma riskim çok yüksek olduğu için gündüz kan sulandırıcı iğne, gece de coraspin kullanıyorum.
Coraspini cumartesi gününe kadar icicem. İğneyi doğum yapacağım günün bir gün öncesine kadar kullanıcam.

Tabi doktorlar gerekli görürse ignede coraspin de kullandırıyor.

Dikkat edin görüşmeyin kismeyle ne size bişey olsun nede bebeğinize.

Burdan duyduğunuzla gerçekten alıp içecek misiniz? Şaka yapıyorum deyin lütfen. Hamilesiniz birde. Bilinçsiz kan sulandırıcı kullanılmaz iç kanamadan bile gidersiniz mazallah
Burdan duyduğum ilacı kan tahlillerimle birlikte eczacıma sorup kullanıp kullanmayaya karar vereceğim. Cahil mi sandınız anlayamadım

Anladım herşeyi dr kontrolünde tedbiren yapmışsınız.. Allah sizi de bebeğinizi de korusun İnşallah...

Burdan duyduğum ilacı kan tahlillerimle birlikte eczacıma sorup kullanıp kullanmayaya karar vereceğim. Cahil mi sandınız anlayamadım
Ne diyeyim bilemedim ki :) ilacı kullanmanıza eczacının mı karar vermesini düşünüyorsunuz? Sizin bir doktorunuz yok mu? Ciddi soruyorum takipli olduğunuz doktor yok mu?

Ne diyeyim bilemedim ki :) ilacı kullanmanıza eczacının mı karar vermesini düşünüyorsunuz? Sizin bir doktorunuz yok mu? Ciddi soruyorum takipli olduğunuz doktor yok mu?
Hayır hangi doktordan randevu bulabilirsem ona gidiyorum yani kendi evime 1 saat mesafesi olan hastanelere gidiyorum İstanbulda şu dönem yaşamak böyle birşey sanırım. 3 kez devlete gittim sonuncuda özele gittim

Hayır hangi doktordan randevu bulabilirsem ona gidiyorum yani kendi evime 1 saat mesafesi olan hastanelere gidiyorum İstanbulda şu dönem yaşamak böyle birşey sanırım. 3 kez devlete gittim sonuncuda özele gittim
Özele gidin ve orda doğum yapın benim tavsiyem. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama testleri sağlık ocağında yaptırın özeldeki doktora gösterirsiniz. Ve lütfen doktordan başkasına güvenmeyin gebelikte zehirlenebilirsiz çok riskli ilaç kullanımları.

İnanın bende öyle düşünüyorum. Mümkün mertebe devlete gitmemeye calisiyorum evden çıkmamaya çalışıyorum.. Tahlillerimi yaptırdım başında şimdi özel hast. İkili tarama testi dedi onu araştırıyorum, doğuma bende özel istiyorum maddi durumumuz iyi çok şükür... Çok teşekkür ederim...

Sıkıntılı genleriniz ne acaba

Elbette herkesin fiziksel şartları ve bu şartlara verdiği tepkiler farklı yani onun kan pıhtılaşması vardı vücudu dayanamadı diye sizinki de dayanamaz anlamına gelmiyo. Öncelikle bunu belirtmek istedim. İkinci nokta ise koronanin kendisi kan pihtilasmasina neden oluyo ve bu şekilde hayat kayıplarına neden oluyo. Sizin kan pıhtılaşması sorununuz varsa daha dikkatli olmalısınız ama bu durum korona karşısında mücadele edemeyeceğiniz anlamına gelmez kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…