• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Korona sonrası bebek düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Enjoytheride

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
518
821
53
37
Aranızda aynı duygularda olanlar varsa birlikte bekleyelim hadi. 2 3 aya sular durulsa 2021 ortalarında bebek düşünme başlıklarından bebek bakım başlıklarına terfi ederiz:)

Son düzenleme:
Bir yıldır ikinci çocuğu deniyorum ama olmuyordu tam dedimki gecen ay artık olmasın salgın başladı dedim.o ay hamile kalmışım şuan hamileyim ve çok tedirginim zaten hastalık hastası bir insandım kızım çok hastalanirdi şimdide Corona çıktı ve bebek geliyor

Bir yıldır ikinci çocuğu deniyorum ama olmuyordu tam dedimki gecen ay artık olmasın salgın başladı dedim.o ay hamile kalmışım şuan hamileyim ve çok tedirginim zaten hastalık hastası bir insandım kızım çok hastalanirdi şimdide Corona çıktı ve bebek geliyor
Hiç tedirgin olmayın stres olmayın ki vücudunuzun direnci artsın. Biz de bekleyelim dedik ama bekleyiş ne zaman bitecek belli değil. Herkes bekleyecek diye birşey yok bu dönemde de tabiki doğumlar kontroller devam edecek birsürü sağlıklı minikler dünyaya gelecek. Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

İnşallah benimde temennim o...ne zaman biteceğini bu sürecin bilemiyoruz umarım bir.an önce biter...

Back